• Свеж
Најлонска Јака За Кучиња АЦЕГЕНИУ Со Држач За Воздушни Ознаки, Рефлектирачки Широки Меки Прилагодливи Јаки За Миленичиња Со Издржлива Метална Тока За Ремени За Ма?
zoom_in

Најлонска Јака За Кучиња АЦЕГЕНИУ Со Држач За Воздушни Ознаки, Рефлектирачки Широки Меки Прилагодливи Јаки За Миленичиња Со Издржлива

DEN 159.84

Стока
check Во продавницата

[ВНИМАНИЕ НА ГОЛЕМИНАТА] - осигурајте се да го измерите вратот на вашето куче пред да нарачате Потоа погледнете ја табелата со големини : Мали 11" – 15" Средни 15 "- 18,9 "Големи 18,9" - 22,8"|. [ЈАКА ЗА КУЧИЊА ОД НЕОПРЕНОВИ] Изработена од мек Најлон, задебелена и проширена внатрешна облога. Удобно дише, брзо сушење и пријателски за кожата. Може ефикасно да ја ублажи силата на влечење предизвикана кога е активна. [НАГЛАСИ РЕФЛЕКТИРАЧКИ ШЕВОВИ] Високо видливи рефлексивни ленти кучешката јака овозможува кучињата да се гледаат во темнина, дури и на ноќни прошетки. [СВЕТЛА БОЈА КОНТРАСТ ДИЗАЈН] Светла боја јаки може да направи вашето куче изгледа повеќе симпатична и енергична. Нашата рефлектирачка јака за кучиња има силиконска кутија за Воздушен Ознака со приврзок за клучеви. Чувајте го вашето домашно милениче да не се изгуби. [ИЗДРЖЛИВА МЕТАЛНА ТОКА ] Металните Д-прстени и прилагодливите токи се потрајни од обичните пластични токи. За агресивни кучиња, металните токи се посилни и со помала веројатност да бидат скршени.Лесно за ставање и полетување. [ВНИМАНИЕ НА ГОЛЕМИНАТА] - осигурајте се да го измерите вратот на вашето куче пред да нарачате. Потоа погледнете ја табелата со големини : Мали 11" – 15" Средни 15 "- 18,9 "Големи 18,9" - 22,8"|. [ЈАКА ЗА КУЧИЊА ОД НЕОПРЕНОВИ] Изработена од мек Најлон, задебелена и проширена внатрешна облога. Удобно дише, брзо сушење и пријателски за кожата. Може ефикасно да ја ублажи силата на влечење предизвикана кога е активна. [НАГЛАСИ РЕФЛЕКТИРАЧКИ ШЕВОВИ] Високо видливи рефлексивни ленти кучешката јака овозможува кучињата да се гледаат во темнина, дури и на ноќни прошетки.

Поврзани производи..