• Свеж
Куче Задна Нога Хок Заграда, Спречува Лижење Обезбедува Стабилност Куче Задна Нога Заграда Се Релаксираат Воспаление Куче Нога Заеднички Заврши Со Рефлектирачки ?
zoom_in

Куче Задна Нога Хок Заграда, Спречува Лижење Обезбедува Стабилност Куче Задна Нога Заграда Се Релаксираат Воспаление Куче Нога Заеднички

DEN 627.20

Стока
check Во продавницата

Обезбедува Поддршка и Стабилност : обвивката На Зглобот На Кучешката нога обезбедува поддршка и стабилизација за време на повредата Тоа осигурува дека рамнотежата и стабилноста на телото на кучето, така што кучето повеќе не навлегува во повреди на зглобовите. Материјал од неопренови : заградата на задната нога од Левата Страна на Кучето има неопренови што остануваат да дишат дури и со продолжена или повторна употреба, без да се грижите дали ќе ја триете или триете кожата на вашето куче. Безбедна И Сигурна Врска : заградата На задната нога на Кучето е совршено аголна за да одговара на кривата на зглобот за удобно вклопување. Прилагодена рефлектирачка лента додека го одржувате вашето домашно милениче видливо во темнина. Спречува Повреди : нашето куче ги остави задните влошки за колената на нозете штитниците за загради обезбедуваат поддршка за задните нозе, спречувајќи повреди на нозете додека ја минимизираат опасноста од идни повреди. Лесен За Употреба : заградата За левата Задна нога На Кучето е погодна за завиткување на ногата за покривање на исекотини и рани. Едноставно завиткајте ја раната и завиткајте ја со нашата поддршка облоги за нозе за кучиња за да спречите лижење и џвакање на кучињата. Материјал од неопренови : заградата на задната нога од Левата Страна на Кучето има неопренови што остануваат да дишат дури и со продолжена или повторна употреба, без да се грижите дали ќе ја триете или триете кожата на вашето куче. Безбедна И Сигурна Врска : заградата На задната нога на Кучето е совршено аголна за да одговара на кривата на зглобот за удобно вклопување. Прилагодена рефлектирачка лента додека го одржувате вашето домашно милениче видливо во темнина. Лесен За Употреба : заградата За левата Задна нога На Кучето е погодна за завиткување на ногата за покривање на исекотини и рани. Едноставно завиткајте ја раната и завиткајте ја со нашата поддршка облоги за нозе за кучиња за да спречите лижење и џвакање на кучињата.

Item Type:
Dog Left Rear Leg Hock Brace
Material:
Neoprene
Advantage:
1:
Leg brace protector can heal pain caused by injury or surgery.
2:
Provides support and stability during injury.
3:
Help them relax inflammation.
4:
Helps treat the loss of stability caused by arthritis.
Package List:
1 xDog Left Rear Leg Hock Brace:
Note:
Manual measurement, please allow 0.7‑1.2in error.:

Поврзани производи..