• Свеж
ЛИКСФДЏ Преклоплива Маса За Чешлање За Кучиња Пренослива Маса За Миленичиња За Мали Кучиња Професионално Сушење Кастрење Со Виси Јамка Нелизгачки Врвен Производ ?
zoom_in

ЛИКСФДЏ Преклоплива Маса За Чешлање За Кучиња Пренослива Маса За Миленичиња За Мали Кучиња Професионално Сушење Кастрење Со Виси Јамка

DEN 627.20

Стока
check Во продавницата

Заштедете Простор Преклопната маса за сечење кучиња е лесна за чување, заштедува простор во вашиот дом и може да се чува кога е надвор од употреба. Пренослив за употреба во затворени простории или на отворено. ПРИЛАГОДЛИВА ВИСИНА : масите за чешлање Кучиња прифаќаат прилагодлива рака за чешлање за лесно прилагодување на висината. За кучиња со различна висина, може да се прилагоди на најдобрата висина за чешлање кучиња. МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА УПОТРЕБА : погоден за сите видови мали и средни миленичиња, како мачки,зајаци ,минијатурни, пудлица ,шнауцер ,померанец ,самојед, папилон и сите видови кученца,дури и за поголема големина на раса. Анти-лизгачка Гумена Работна Површина. Врвот на масата е изработен од издржлива гума, која не се лизга, отпорна на корозија и лесна за чистење, маса за чешлање од професионално одделение за употреба во салон за миленичиња. Лесно склопување : Не грижете се за собранието! Оваа маса за чешлање кучиња е речиси претходно составена кога пристигнувате на вашата врата. Расклопете ги нозете, едноставно следете го упатството за читање на корисникот, инсталирајте ја раката за чешлање до местото што најдобро функционира за вашето домашно милениче и работата е завршена!Се надевам дека ќе имате прекрасно шопинг искуство во нашата продавница. Спецификација : име На Производ : преклопна маса за убавина материјал за стока : челична цевка + гумена маса што не се лизга спецификации на производот : 60*45*72см (должина * ширина * висина на масата)Забелешка : има отвор за картичка за смена на задниот дел од масата за убавина, така што висината на масата е прилагодлива, а прилагодливата големина е околу 72см-82см.

Product name:
Folding beauty table
Commodity material:
steel pipe + rubber non-slip table top
Product specifications:
60*45*72cm (length * width * height of the table)
Note:
There is a shift card slot on the back of the beauty table, so the height of the table is adjustable, and the adjustable size is about 72cm-82cm. The height of the stand can also be adjusted up and down according to the actual operation needs of the parents, the stand itself is about 80cm high
Product gross weight:
11.5KG
Applicable pets:
suitable for small dogs and cats such as Teddy, VIP, Bichon, Shirari, Pomeranian, etc.
Accessories:
Bracket-retractable, adjustable up and down height.:
Sling-a commonly used accessory on the top of the grooming table, used for grooming aids and fixing pets. It is also used for standing training of competition dogs. :

Поврзани производи..