• Свеж
ЖСДЏИ Накит За Мама Кремирање Приврзок Шкафчиња Ѓердан Милениче Куче/Мачка Шепа Печатење На Моето Срце Нерѓосувачки Челик Кружен Ѓердан Кремирање Урна Пепел Прив?
zoom_in

ЖСДЏИ Накит За Мама Кремирање Приврзок Шкафчиња Ѓердан Милениче Куче/Мачка Шепа Печатење На Моето Срце Нерѓосувачки Челик Кружен Ѓердан Кремирање

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Материјал : нерѓосувачки челик Споменик На Приврзок : Сѐ Ќе Биде Подобро, Никогаш Нема Да Го Изгубите Сеќавањето И Да Ја Држите Вашата Сакана Блиску До Вашето Срце Во Секое Време, Тој Или Таа Секогаш Ќе Биде Со Вас.Неутралниот Дизајн На Овој Приврзок Го Прави Идеален И За Мажи И За Жени. НАЈДОБРИ МАТЕРИЈАЛИ И ИЗРАБОТКА?ние самите ја користиме само најдобрата изработка за нашите дизајни. Сите производи се квалитетно изработени и се заштитени од оцрнување, кои се безбедни за олово, безбедни за никел и безбедни за кадмиум!. Приврзокот може да се отвори за да се вметнат мали тајни или парфем на свој, Може да се користи како пепел урна да се задржи некои од вашите најблиски пепел во близина на вас во секое време. Значајни Подароци За Ѓердан : Уникатен Подарок За Вашето Семејство И Пријателите Ќе Има Посебно Значење, За Чување На Некои Предмети Како Сувенир. Може Да Собере Мала Количина Сушено Цвеќе, Нечистотија, Специјални Пораки, Коса, Парфем, Креми И Пепел. Тоа Ќе Ви Помогне Да Ги Задржите Спомените За Вашите Најблиски Во Близина На Вашето Срце. С Everything Ќе Биде Подобро, Никогаш Нема Да Ја Изгубите Меморијата И Да Ја Држите Вашата Сакана Блиску До Вашето Срце Во Секое Време, Тој Или Таа Секогаш Ќе Биде Со Вас.Неутралниот Дизајн На Овој Приврзок Го Прави Идеален И За Мажи И За Жени.

Поврзани производи..