• Свеж
Вефсу Четка За Заби За Кучиња Издржлива Стапче За Џвакање Мека Гумена Точка За Чистење Заби Масажа Паста За Заби За Миленичиња Четка За Заби Молар Миленичиња Снабд?
zoom_in

Вефсу Четка За Заби За Кучиња Издржлива Стапче За Џвакање Мека Гумена Точка За Чистење Заби Масажа Паста За Заби За Миленичиња

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Лесно За Чистење : Играчката е Изработена од Тпр Материјал, Мека Текстура, Може Да се Пере, Еднократно, Чиста и Хигиенска Дизајн : Играчката Има Многу Меки Испакнатини, Кои Нема Да Им Наштетат На Забите, Можат Да Играат Улога Во Чистењето На Забите И Ефикасно Кучешкиот Калкулус И Орален. Појавување На Бои : Производот Има Три Бои : Сина, Розова И Зелена. Боите Се Светли И Можат Да Привлечат Миленичиња Да Играат. Име На Производот : Шестоаголна Миленичиња Моларна Заб Почиста Играчка. Четка За Заби За Кучиња Издржлива Стапче За Џвакање Мека Гумена Точка За Чистење Заби Масажа Паста За Заби За Миленичиња Четка За Заби Моларни Миленичиња Резерви. Лесно За Чистење : Играчката е Изработена од Тпр Материјал, Мека Текстура, Може Да се Пере, Еднократно, Чиста и Хигиенска. Дизајн : Играчката Има Многу Меки Испакнатини, Кои Нема Да Им Наштетат На Забите, Можат Да Играат Улога Во Чистењето На Забите И Ефикасно Кучешкиот Калкулус И Орален. Појавување На Бои : Производот Има Три Бои : Сина, Розова И Зелена. Боите Се Светли И Можат Да Привлечат Миленичиња Да Играат. Име На Производот : Шестоаголна Миленичиња Моларна Заб Почиста Играчка. Четка За Заби За Кучиња Издржлива Стапче За Џвакање Мека Гумена Точка За Чистење Заби Масажа Паста За Заби За Миленичиња Четка За Заби Моларни Миленичиња Резерви.

Поврзани производи..