• Свеж
Ipetboom 1pc Фудбал Домаќинство Училиште Преносни Птица За Кошарка Птица Фудбал Послушност Спортски Одраз Прилагодливи Играње Нерѓосувачки Свирче Тишина Миленичиња З?
zoom_in

Ipetboom 1pc Фудбал Домаќинство Училиште Преносни Птица За Кошарка Птица Фудбал Послушност Спортски Одраз Прилагодливи Играње Нерѓосувачки

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

СВИРЧЕ ЗА ОБУКА НА ПАПАГАЛИ свирежот за обука На Кучиња е едноставен за ракување и удобен за употреба ФРЕКВЕНЦИЈА ПРИЛАГОДУВАЊЕ свирче Куче Обука Свирче, и ниско. ПАПАГАЛ СВИРЧЕ лесен за лесен и удобен за носење и чување. СВИРЧЕ за ОБУКА НА ПТИЦИ Свирче За Обука На Кучиња може да генерира бранови и да се прошири на долги растојанија. Може да се слушне во рок од 3 километри. ГУЛАБ ОДНЕСУВАЊЕ свирче Лесен и компактен, лесен за носење. СВИРЧЕ ЗА ОБУКА НА ПАПАГАЛИ свирежот за обука На Кучиња е едноставен за ракување и удобен за употреба. ФРЕКВЕНЦИЈА ПРИЛАГОДУВАЊЕ свирче Куче Обука Свирче, и ниско. ПАПАГАЛ СВИРЧЕ лесен за лесен и удобен за носење и чување. СВИРЧЕ за ОБУКА НА ПТИЦИ Свирче За Обука На Кучиња може да генерира бранови и да се прошири на долги растојанија. Може да се слушне во рок од 3 километри. ГУЛАБ ОДНЕСУВАЊЕ свирче Лесен и компактен, лесен за носење. Пакетот Вклучува 1 x Карактеристики На свирче-можете да ја прилагодите фреквенцијата на свирежот со цел да ги обучите птиците со различни команди Играчка За Обука На Миленичиња. - Изработен од долготраен метален материјал, тоа може да биде долго време тренинг свирки. - Големина : Околу 5, 20Х0, 60Х0, 60см/ 2, 04Х0, 24Х0, 24 инчи стоп свирче обука. - Материјал : нерѓосувачки челик метал свирче. - Боја : сребрена алатка за обука за однесување на миленичиња.

Поврзани производи..