• Свеж
Партикиндом Дизајн На АМЕРИКАНСКО Знаме Врски За Вратот Креативни Вратоврски За Кучиња Машнички Додатоци За Кучиња Прибор За Миленичиња За Забавен Фестивал за Де?
zoom_in

Партикиндом Дизајн На АМЕРИКАНСКО Знаме Врски За Вратот Креативни Вратоврски За Кучиња Машнички Додатоци За Кучиња Прибор За Миленичиња

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Совршен за свадби, празници и забави, ве прави миленичиња нежни и свечени Совршен за забава на 4 јули, партија на патриотски теми, Забава На Денот На Независноста На Америка или повеќе!. Добар подарок за, и сигурно ќе ги направи повеќе и посреќни. Додадете смешна фестивалска атмосфера за вашето домашно милениче. Совршен за празнични забави. Симпатичната и модерна вратоврска овозможува полесен начин за облекување. Изработени од ткаенини материјали, креативни и издржливи. Совршен за свадби, празници и забави, ве прави миленичиња нежни и свечени. Совршен за забава на 4 јули, партија на патриотски теми, Забава На Денот На Независноста На Америка или повеќе!. Добар подарок за, и сигурно ќе ги направи повеќе и посреќни. Додадете смешна фестивалска атмосфера за вашето домашно милениче. Совршен за празнични забави. Симпатичната и модерна вратоврска овозможува полесен начин за облекување. Изработени од ткаенини материјали, креативни и издржливи. Опис оваа вратоврска може да се носи сама или со друг фустан за домашни миленици. Совршена работа да се направи поинаква, да биде поладна, поубава или понежна од другите. Го прави вашето домашно милениче изгледаше паметно и убаво, оставете го вашето куче или мачка да се истакнат со овие преслатки машнички. Карактеристики-Боја : како што е прикажано.

Поврзани производи..