• Свеж
Tjlss Електричен Клипер За Миленичиња Машина За Бричење За Кучиња Достапен Тример Со Низок Шум Фризура Машина За Отстранување На Влакна За Сечење Машина За Чешлање К?
zoom_in

Tjlss Електричен Клипер За Миленичиња Машина За Бричење За Кучиња Достапен Тример Со Низок Шум Фризура Машина За Отстранување На Влакна За

DEN 971.20

Стока
check Во продавницата

Овие тивки ножици за кучиња ви овозможуваат слободно да ги негувате вашите миленици насекаде дома или дури и на отворено Машината за сечење кучиња прифаќа прецизен дизајн на моторот, низок шум и ниски вибрации, така што миленичињата се чувствуваат удобно и повеќе не се плашат од фризури. Моќниот мотор за тример за миленичиња нема да ја стисне косата ниту да и наштети на кожата на миленичето. Ако ги имате овие совршени ножици за чешлање мачки, со нивниот лесен и designономски дизајн на рачката, вашето домашно милениче ќе има безбедно, опуштено и удобно искуство за чешлање. За новите корисници, овие електрични комплети за чешлање кучиња исто така можат да се ракуваат лесно и безбедно. Овие тивки ножици за кучиња ви овозможуваат слободно да ги негувате вашите миленици насекаде дома или дури и на отворено.Машината за сечење кучиња прифаќа прецизен дизајн на моторот, низок шум и ниски вибрации, така што миленичињата се чувствуваат удобно и повеќе не се плашат од фризури.Моќниот мотор за тример за миленичиња нема да ја стисне косата ниту да и наштети на кожата на миленичето.Ако ги имате овие совршени ножици за чешлање мачки, со нивниот лесен и designономски дизајн на рачката, вашето домашно милениче ќе има безбедно, опуштено и удобно искуство за чешлање.За новите корисници, овие електрични комплети за чешлање кучиња исто така можат да се ракуваат лесно и безбедно.

Power Source:
Rechargeable Battery
Charging Time:
3 Hour
Voltage:
110-240V
Package Include:
1*Dog Hair Trimmer:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Can work for 2 hours when fully charged :

Поврзани производи..