• Свеж
1 пакет 10 Сечила За Чувари На Кучиња Компатибилни Со Андис Клипер За Миленичиња/Остер А5/Вал Км Серија Машинка За Кучиња, Керамичко Сечило &засилувач; Нерѓосувачки Ч?
zoom_in

1 пакет 10 Сечила За Чувари На Кучиња Компатибилни Со Андис Клипер За Миленичиња/Остер А5/Вал Км Серија Машинка За Кучиња, Керамичко Сечило

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

®ГОЛЕМИНА : 10# сечило( 1,5 мм) : најчесто користено сечило за миленичиња во лето,аде Од Керамичко Сечило И Сечило од Нерѓосувачки Челик Quit Model Q : Компатибилен Со andis Ultra Edge, andis ceramicedge серија, за andis модел отстранлив сечилото клиперс : Верса, AGC, AGP, AGRC, AGCL, AGR Плус, AGRV, DBLC, MBG, SMC И Повеќето Остер А5 И Wal Km Серија. €Материјали : чешел сечилото 440 C Нерѓосувачки челик, смолкнување Сечилото Титаниум-слој Керамика,Сечилото остар и силна цврстина, водата нема да ' рѓа. Тој е поотпорен на топлина од традиционалниот процес на јаглероден челик и има помал шум кога се користи. ●Отпорен На топлина Q : ова сечило е отпорно на топлина, поладно и поудобно за непречено сечење. беше добро искуство. ●Поддршка За корисници : Ако некој комплет за сечила што сте го купиле не одговара на вашата машинка за коса, ве молиме контактирајте не во секое време, ние ќе одговориме во рок од 24 часа и ќе организираме бесплатно или враќање на средствата.

Поврзани производи..