• Свеж
Чучен Сад За Мачки За Миленичиња Автоматски Фидер За Вода Сад За Храна За Кучиња За Мачки Дозер За Вода Двоен Сад За Пиење Подигнати Чинии За Садови За Садови За Мил?
zoom_in

Чучен Сад За Мачки За Миленичиња Автоматски Фидер За Вода Сад За Храна За Кучиња За Мачки Дозер За Вода Двоен Сад За Пиење Подигнати Чинии

DEN 617.60

Стока
check Во продавницата

[ Материјал На Дозерот За Вода За Миленичиња] - фидер За Кучиња Изработен од безбеден, природен материјал Лесен за движење, фидер за мачки може да се користи насекаде. [Лесно За Чистење ] - овој сад за храна за кучиња е многу лесен за чистење [ Лесен за Чистење] - овој сад за храна за кучиња е многу лесен за чистење [ Направен Со Љубов ] - само најдобрите материјали се користат За нашиот диспензер за храна за домашни миленици; [Лесен За Употреба ] - Користете го овој фидер за миленичиња во само неколку лесни чекори! Само извадете го капакот и наполнете го шишето со храна за домашни миленици. Затворете го капакот и добро е да одите.; [ИЗВЕСТУВАЊЕ ] - Секој сака свежа храна, ве молиме чувајте ја вистинската количина на храна за да спречите застарување, што во зависност од локалната температура.

Поврзани производи..