• Свеж
чанта за Ранец балаку Торба За Патување Торба За Хрчаци Торба За Носење Миленичиња Пренослива Торба За Заминување За Мали Животни Sugar Шеќер Едрилица Верверица М Ра?
zoom_in

чанта за Ранец балаку Торба За Патување Торба За Хрчаци Торба За Носење Миленичиња Пренослива Торба За Заминување За Мали Животни

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Може да се носи рачно, цврсто кога го користите, издржлив и долг работен век хрчак превозникот чанта. Извадете го вашиот хрчак илиed на прошетка. Нашата пренослива торба им овозможува да се обележат на сите ваши патувања и авантури. Мал ранец За Носачи На Животни. Компактна големина и лесна, лесна за носење и складирање и удобна за употреба кога излегувате. носач за миленичиња за хрчак. Чувајте го вашето домашно милениче среќно додека сте надвор. Не му дава на вашето домашно милениче начин да го погледне светот, но исто така им дава на сопствениците мир на умот. хрчак превозникот ранец. Нашиот мал носач на животни гарантира дека вашето домашно милениче е удобно и добива доволно вентилација каде и да одите. хрчак торба за носење. Карактеристики-Материјал : Крпа Пакет Вклучувајќи 1pc x торба.

Поврзани производи..