• Свеж
Маријаз Пет Плејпенс Безбедносни Порти Мала Ограда За Миленичиња Должина Скалабилна Безбедносна Порта Изолација Заштита На Вратата Куче Удар Бесплатно Бело Скал?
zoom_in

Маријаз Пет Плејпенс Безбедносни Порти Мала Ограда За Миленичиња Должина Скалабилна Безбедносна Порта Изолација Заштита На Вратата

DEN 1368.00

Стока
check Во продавницата

Безбедносни Порти Материјали : Строг Избор На Стандардни Безбедносни Материјали Абс Пластика + Јаглероден Челик + Прскање Слободно Се Повлекува : Лесен Дизајн, Се Додека Има Поддршка Од Двете Страни, како Што се Гардероби, Кабинети За Чевли, Плочки, Ѕидови Итн. Безбедносни Порти Високи Широки Големи : Се Проширува до Скалите и Отворите Широки помеѓу 50-155 см. Лесен За Инсталирање : Нема Потреба Од Дупчење Дупки, Нема Оштетување на Гардеробата, Нема Ознаки За Инсталација, Може Повторно да се Користи!. Применливи Места : Гардероба, Кабинет За Чевли, Плочка, Ѕид ,Врата Итн. Внатрешните Безбедносни Порти Можат Да Го Спречат Вашето Бебе Да Падне од Скалите, Да Спречат Домашни Миленици Да Гризат Мебел и Да Ја Остават Вашата Мајка Да Биде Сигурна Име На Производот : Внатрешни Безбедносни Порти Главен Материјал : Абс Пластика + Челик+ Прскање Боја : Варосуване : 50-155см висина : Висина 24смцени : Совршен За Гардероба, Кабинет За Чевли, Плочка, Ѕидни Карактеристики : Мултифункционални Телесдог Ограда, Користејќи Го Принципот На приклучок, Преку Копчето за Фино Прилагодување За Да Генерира Потпорна Сила За Цврсто Поддршка На Левата И Десната Страна На Поддршката.Зголемете Ја Подлогата со Мек Дизајн За Да Го Зголемите Триењето и Да Обезбедите Стабилност!Содржина за испорака : Внатрешни Безбедносни Порти X1 Note : Поради Проблеми Со Светлината, Производите и Сликите Може да имаат Мала Боја, Ве Молиме Преовладувајте Во Натура поради Рачно Мерење, Може Да Има Грешка од 1-2 см За Да Преовладува Во Kind If Имате Какви Било Прашања, Ве Молиме Контактирајте Не Веднаш.

Поврзани производи..