• Свеж
Rypet 2 Пакети Костум За Обновување На Кучиња Абдоминална Рана Хируршка Облека За Машки Женски Миленичиња Хируршки Цврсто Одговараат По Операцијата Анти-Лижење Куче?
zoom_in

Rypet 2 Пакети Костум За Обновување На Кучиња Абдоминална Рана Хируршка Облека За Машки Женски Миленичиња Хируршки Цврсто Одговараат По

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

ЕФИКАСНО ПОМАГААТ ВО ОБНОВУВАЊЕТО НА МИЛЕНИЧИЊАТА : костумите за обновување на кучето се дизајнирани да ги заштитат раните, дамките, засекот, завоите, жариштата и херпесот на кожата кога вашето домашно милениче е стерилизирано или стерилизирано или има алергија Носењето на овој костум ќе ја зголеми мобилноста на вашето домашно милениче, ќе го намали стресот, ќе им помогне побрзо да закрепнат. ЕЛАСТИЧЕН МАТЕРИЈАЛ ОД ТКАЕНИНА : Нашиот костум за обновување на операцијата за миленичиња е изработен од полиестерска ткаенина, дише и удобно. Машина за перење, не е лесно деформирана и брзо се суши. Понуда 6 големини (S-3 XL) се достапни за мали, средни и големи раси на кучиња мачки. 2 СТИЛОВИ КОШУЛА ЗА ОБНОВУВАЊЕ НА КУЧИЊА : ќе добиете 2 парчиња закрепнување на кучиња во 2 стилови, доволно е количеството за вашите кучиња да го носат и заменат. АЛТЕРНАТИВЕН КОНУС И Е-ЈАКА : Во Споредба со јаката/конусот за обновување, нашата хируршка онисе прифаќа дизајн на целото тело, го обвиткува телото на миленичето и обезбедува сеопфатна заштита на раните. Во меѓувреме, тоа нема да го ограничи движењето на миленичето. УНИКАТЕН ДИЗАЈН И ЛЕСЕН ЗА НОСЕЊЕ : нашите хируршки костуми за кастрирање кучиња дизајнираат копчиња за редови, многу лесни за носење и полетување. Му овозможува на вашето куче да направи нешто без да се чувствува попречено, како што се мочање и измет, секојдневно одење, спиење итн.

Поврзани производи..