• Свеж
Куќа За Кучиња За Миленичиња МЕКНУС, Одгледувачница За Кучиња Од Метален Кафез За Кучиња Со Мачки Со Послужавник за Извлекување И Дизајн На Тркала Што Се Движат На ?
zoom_in

Куќа За Кучиња За Миленичиња МЕКНУС, Одгледувачница За Кучиња Од Метален Кафез За Кучиња Со Мачки Со Послужавник за Извлекување

DEN 2239.84

Стока
check Во продавницата

Материјал : производот е дизајниран со метал, а горниот дел е изработен од пластика ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ : посебниот послужавник за извлекување со тоалет собира храна, вода или отпад за брзо и лесно чистење. Преносливост : 4 тркалца обезбедуваат лесно и без напор движење. Вкупни димензии : 75 Л Х 39 В Х 95 Ч (СМ); внатрешната висина на кафезот за кучиња. Погоден за мали кучиња. ЛЕСНО СЕ СКЛОПУВА : вклучени Се сите хардверски пакети, упатството за употреба јасно го објаснува методот на склопување, се користат сите алатки за склопување, а бравата е претходно составена. Потребни ви се само 5 минути за да го соберете. Оваа одгледувачница за миленичиња е изградена од издржлива висококвалитетна алуминиумска легура и армирана пластикасовршен За Кученца : Вклучува отстранлив послужавник за лесно чистење, за собирање храна, вода или отпад.Склопувачкиот кафез за кученца е лесен за инсталирање, преклопување, складирање и транспорт.Спецификација : име на производ : мала кучешка кратеза : 75l X 39 W X 95 H (CM)Материјал : Метал, пластична листа за Пакување : мали гајби за кучиња *1.

product name:
small dog crates
SIZE:
75L X 39W X 95H (CM)
Material:
Metal, Plastic
packing list:
small dog crates *1 :

Поврзани производи..