• Свеж
ЗЗК Милениче Торба Пренослив Платно Каубојски Унисекс Прилагодливи Куче Миленичиња Патување Торба Ранец Раце Слободен Патување Кампување Пешачење Ранец Мачки И ?
zoom_in

ЗЗК Милениче Торба Пренослив Платно Каубојски Унисекс Прилагодливи Куче Миленичиња Патување Торба Ранец Раце Слободен Патување Кампување Пешачење

DEN 1427.20

Стока
check Во продавницата

Како преден пакет за носач на миленичиња, полесно ќе се грижите за вашето домашно милениче додека пешачите, патувате, возите велосипед,пешачите, можете да го земете и како ранец за миленичиња Безбедната брава го штити вашето куче од фрлање или излегување од носачот,со патенти од двете страни, ќе можете безбедно и лесно да го вчитате вашето домашно милениче во него за прошетки. Отворете го горниот носач за торбички за миленичиња со нозете надвор и опашката нека вашето домашно милениче се чувствува удобно и безбедно додека ги држите рацете слободни. Доаѓа Со Прстен Д за закачување чинии за кучиња, шишиња со вода, вреќи за ѓубре итн. Ослободете ги рацете и ќе се чувствувате порелаксирано секој пат кога ќе излезете. Оваа торба за носач за миленичиња е совршена за возење велосипед, шопинг патувања и пешачење на отворено. Име : ранец За гради За Миленичиња спецификација : 20*32cm Material : платно + најлонска мешавина : пет бои како што е прикажано забелешка : ве Молиме не заборавајте да ја измерите должината на грбот на миленичето пред да купитеспецификации S (во рамките на 2,5 кг), M (во рамките на 3,5 кг), L (во рамките на 6,5 кг), XL (во рамките на 9 кг), XXL (во рамките На 13 кг)Капацитет во рамките на 13 кгпатерн : обичен медиум за цврстина.

20*32cm:
Material:
canvas + nylon mesh
Color:
five colors as shown
Note:
Please be sure to measure the length of the pet's back before buying
Specifications S (within 2.5 kg), M (within 3.5 kg), L (within 6.5 kg), XL (within 9 kg), XXL (within 13 kg):
Capacity within 13 kg:
pattern:
plain
Hardness medium:

Поврзани производи..