• Свеж
Зимски палто на кучиња OkjHFD, кадифен розов елени облека, слатки топли четири нозе дуксери за миленичиња за мали средни големи кучиња и мачки палто облека
zoom_in

Зимски палто на кучиња OkjHFD, кадифен розов елени облека, слатки топли четири нозе дуксери за миленичиња за мали средни големи кучиња

DEN 153.44

Стока
check Во продавницата

Function Функција за разновидност】 Облеката за домашни миленици е јасна, шарена и исклучителна, што го прави вашето домашно милениче топло и убаво во зима Исто така, се однесува на украси за забави и реквизити за фотографии. 【Мекиот и топол материјал】 Надворешните и внатрешните слоеви на топол костум на кучето се изработени од кадифен материјал. Тоа е топло, меко и ветерно. Дури и во студена зима, вашето куче може да излезе слободно, трајно, удобен и практичен. 【3Д прилагодување е лесно да се носат и полетуваат】 Термичката облека прифаќа 3Д технологија за прилагодување, која е многу соодветна и усвојува уникатен дизајн на пуловер, кој е удобен и лесен за носење и полетување. Овој дизајн е посоодветен за телото и може да им помогне на миленичињата да го носат и да го соблечат ова палто лесно и брзо. 【Постојат многу стилови и идеални избори】 Постојат пет големини за избор, вклучувајќи S, M, L, XL и XXL. Можете да изберете според големината на мачките и кучињата. Тоа е идеално милениче за пролетен фестивал, нова година и Божиќ. 【Топла брза помош】 Ако имате какви било прашања во врска со производот, ве молиме контактирајте го услугата за клиенти на време. Ние ќе одговориме на вашите прашања во рок од 24 часа и ќе ви посакаме среќен шопинг!. Спецификација : Состојба : Сосема Newуитим Тип : Облека за домашно милениче : Плишено за : Куче, Големина на мачката : S, M, L, XL, XXL (по избор) Должина на големината на големината Bust Necks20cm / 7.

Condition:
Brand New
Item Type:
Pet Clothes
Material:
plush
Suitable for:
dog, cat
Size:
S, M, L, XL, XXL (optional)
SizeBack lengthBustNeckXS20cm / 7.9in32cm / 12.6in23cm / 9.1inS25cm / 9.8in37cm / 14.6in26cm / 10.2inM30cm / 11.8in42cm / 16.5in29cm / 11.4inL35cm / 13.8in47cm / 18.5in32cm / 12.6inXL40cm / 15.7in52cm / 20.5in35cm / 13.8in :
Package List:
1 x Pet Clothes
Note:
Before you make a purchase, be sure to check the chest and length measurements and make sure the measurements are loose so your dog has room to move and breathe. (manual measurement, error within 3CM)

Поврзани производи..