• Свеж
Држач за воздушна Ознака За Apple Airtag, Футрола За Airtag Со Прстен За Приврзок За Клучеви Ракав Против Гребење Заштитни Куќишта За Воздушни Ознаки Додатоци За Анти-Изгуб?
zoom_in

Држач за воздушна Ознака За Apple Airtag, Футрола За Airtag Со Прстен За Приврзок За Клучеви Ракав Против Гребење Заштитни Куќишта За

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

●ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН ПРОИЗВОД+ овој случај на аиртаг е направен во суровина од легура на цинк, со кристални камења околу работ на двете страни Тоа е многу квалитетна футрола за воздушни ознаки за вашиот Airtag.It е Издржлив Држач За Воздушни Ознаки ќе се користи за живот. ①ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА.куќиштето За Воздушна Ознака е со пружински прстен,лесно е поврзано со вашата рачна торба,ранец, миленичиња и деца. €АНТИ-ГРЕБЕЊЕ и НЕЛИЗГАЊЕ ● Овој Приврзок За Клучеви За Воздушни Ознаки е специјално дизајниран за Air Tag, тој е апсорпција на удари и заштита од гребење. €НЕМА ВЛИЈАНИЕ НА Сигналот quertag ќе ослободи безбеден Bluetooth сигнал за да ви овозможи да ја пронајдете изгубената стока, држачот за воздушна ознака нема да влијае на синалниот пренос. ①ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА 1 куќиште за Воздушна Ознака, 1 Приврзок за Клучеви. 1 малопродажно пакување подароци (Забелешка : Уредот За Воздушна Ознака не е вклучен). Компатибилност : Специјално дизајниран за дополнување и заштита На Новиот Air Tag 2021. Опис на производот : / квалитетно и Легирано метално куќиште со метален синџир на клучеви за да се обезбеди целосна заштита од капки, удари и гребнатини. Лесен дизајн со лесно затворање/отклучување на пролетниот прстен, може да помогне Да се поврзе Воздушната Ознака со вашите дневни потреби како клучеви, клучеви од автомобил, торби, кеси за облоги за таблет или компјутер, така што предметите може да се следат.

Поврзани производи..