• Свеж
Машини за Сечење кучиња, Професионален Комплет За Чешлање Миленичиња Безжичен Брич За Кучиња За Бричење Миленичиња Електрични Машинки За Коса Со Низок Шум Со 4 Вод?
zoom_in

Машини за Сечење кучиња, Професионален Комплет За Чешлање Миленичиња Безжичен Брич За Кучиња За Бричење Миленичиња Електрични Машинки За Коса Со

DEN 572.64

Стока
check Во продавницата

Професионален Комплет За Чешлање Миленичиња - оваа машинка за чешлање кучиња доаѓа со 4 чешли за водичи, 2 ножици за миленичиња, 1 чешел за миленичиња, 1 машинка за нокти, 1 датотека за нокти, кои ги вклучуваат сите алатки потребни за чешлање миленичињаТие ќе ве натераат да ја завршите работата за дотерување поудобно и полесно. Низок Шум И Мотор со Голема моќност - овој брич за коса за миленичиња опремен со моќен мотор,3,7 V бакарно јадро мотор, висока моќност и стабилни перформанси, помоќен, без заглавена коса, лесен за употреба . ниски вибрации и ултра тивок дизајн (околу 50 дб), му помагаат на миленичето да се чувствува пријатно, повеќе да не се плаши од фризура. Титаниум Керамичко Сечило-титаниум фиксно сечило + керамичко подвижно сечило, издржливо, мазно, остро и не е лесно за загревање. обезбедува ефикасни и долгорочни перформанси на сечење. Тоа нема да им наштети на вашите миленици. Отстранлив нож за лесно чистење и замена. 5 Прилагодлив Опсег На Сечила - со копче за микро прилагодување, керамичкото сечило може да се прилагоди во 5 опсези(0,8 мм - 2мм), како и опремено со 4 чешли за водење(3мм/6мм/9мм/12мм) за да ги одржите вашите миленици побезбедни. Долгогодишно Напојување : вградената батерија за полнење за миленичиња, обично 2 часа може целосно да се наполни и да започне безжично работење, нема повеќе грижи за исклучување при работа.

Поврзани производи..