• Свеж
Зборо Супер Мек Кревет За Кучиња Кадифен Мат За Мачки Кревети За Кучиња За Големи Кучиња Кревет Лабрадори Куќа Тркалезна Перница Додатоци За Производи За Миленичи?
zoom_in

Зборо Супер Мек Кревет За Кучиња Кадифен Мат За Мачки Кревети За Кучиња За Големи Кучиња Кревет Лабрадори Куќа Тркалезна Перница Додатоци

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

100% сосема нов и висок квалитет Лесно вклучување и исклучување. Одличен подарок за куче. Ве молиме, не грижете се и добредојде на нарачката. Ви посакувам среќен Во Шопинг. Супер Мек Кревет За Кучиња Кадифен Душек За Мачки Кревети За Големи Кучиња Кревет Лабрадори Куќа Тркалезна Перница Додатоци За Миленичиња Карактеристики : Име : кревети За Миленичиња : 30+ бои достапни големини : 30/40/50/60/70/80/90/100 CMSize : Надворешен дијаметарxxl : дијаметар 100cm одговара за помалку 35kg XL : дијаметар 80cm одговара за домашно милениче помалку од 25 KGL : дамер 70см Одговара За Домашно Милениче Помалку Од 18кгм : Дијаметар 60см Одговара За Домашно Милениче Помалку Од 9кгс : Дијаметар 50см одговара За домашно милениче помалку од 5кгкс : дијаметар 40см одговара за домашно милениче помалку од 2кгварно и удобно руно, долг плишан супер мек фит за мали средно големи кучиња спецификација : МАТЕРИЈАЛ : РУНО+ Кадифен Пакет Вклучува : 1 Х Кревет За Спиење Миленичиња.

Material:
Fleece+ plush
Package Includes:
1 x Pet Sleeping bed :

Поврзани производи..