• Свеж
Бошел Орална Нега Куче Четка За Заби Сет-6 Долги Ракува Двострани Четки За Заби + 10 Бебе Прст Четки за заби за Куче &засилувач; Мачка Заби Чистење-Орална Нега Комплет ?
zoom_in

Бошел Орална Нега Куче Четка За Заби Сет-6 Долги Ракува Двострани Четки За Заби + 10 Бебе Прст Четки за заби за Куче &засилувач; Мачка

DEN 159.84

Стока
check Во продавницата

КОМПЛЕТЕН СЕТ ЗА ЧЕТКИ ЗА ЗАБИ ЗА МИЛЕНИЧИЊА-Добијте голема вредност за вашите пари со четки за заби за кучиња и мачки на бошел Секој сет ви добива 6 двострани четки за заби со долга рачка, 6 четки за заби со прсти од силиконски влакна и 4 најлонски четки за заби за бебешки прсти. Ќе имате доволно залихи за да ви трае долго време заштедувајќи ви проблеми со купување нови четки на секои неколку месеци. ДИЗАЈНИРАН ЗА ТЕМЕЛНО ЧИСТЕЊЕ-за разлика од другите четки за заби за миленичиња кои не можат да стигнат до секој агол од устата на вашето домашно милениче, нашиот комплет четки за заби за кучиња е дизајниран да ви овозможи да ги достигнете сите тешко достапни области за темелно чистење. Двостраната четка за заби со долга рачка е одлична за целокупно чистење на забите и устата и четки за заби со прсти за отстранување на храната заробена долж линијата на непцата. НАЈДОБРА ОРАЛНА НЕГА ЗА ВАШИТЕ КРЗНЕНИ ПРИЈАТЕЛИ - држете го лошиот здив, плакета и проблеми со забите или непцата со нашите производи за орална нега за кучиња и мачки. Двостраната четка за заби и четката за заби за бебешки прст се лесни за употреба и обезбедуваат најдобро чистење за оптимално орално здравје секој ден. ОДЛИЧНО ЗА ГОЛЕМИ или МАЛИ РАСИ - овој комплет за орална нега ќе работи совршено за големи или мали раси на кучиња.

Поврзани производи..