• Свеж
Рака &засилувач; Чекан Ултра Свежо Не Исплакнете Дезодорирање Пена За Кучиња, Смрека Магла, 8 Мл &засилувач; Миленичиња Супер Дезодорирање Шампон За Кучиња | Најдоба?
zoom_in

Рака &засилувач; Чекан Ултра Свежо Не Исплакнете Дезодорирање Пена За Кучиња, Смрека Магла, 8 Мл &засилувач; Миленичиња Супер Дезодорирање

DEN 98.72

Стока
check Во продавницата

Производ 1 : БЕЗВОДЕН ШАМПОН ЗА КУЧИЊА-Ултра Свежиот Шампон За кучиња Без Плакнење Со Рака И Чекан Е лесен начин да го одржувате вашето куче чисто и свежо без целосна бања Одлично за помеѓу бањите за да му помогнете на вашето куче да изгледа, да се чувствува и да мириса најдобро. Производ 1 : ДЕЗОДОРИРАЧКИ ШАМПОН ЗА КУЧИЊА-Одличен За борба против мирисите на кучиња, овој безводен шампон за кучиња без плакнење е најдобриот шампон за кучиња за мирис. Користете го овој сув шампон за кучиња за миризливи кучиња за да се справите со мирисите на домашните миленици. Производ 1 : НАТОПЕН СО СОДА БИКАРБОНА - со Потписната рака И чекан сода бикарбона како врвна состојка, овој безводен шампон за кучиња за плакнење природно се грижи за мирисите на домашните миленици. Производ 1 : ЛЕСЕН за УПОТРЕБА — за употреба, едноставно нанесете 2-3 пумпи во рака и рамномерно масирајте од задниот дел на ушите до опашката, внимателно избегнувајќи ги очите. Исушете го пешкирот за да го забрзате процесот на сушење. Повторете колку што е потребно. Овој производ е само за надворешна употреба. Производ 2 : ГИ ЕЛИМИНИРА МИРИЗЛИВИТЕ МИРИСИ-шампонот За супер дезодорирање На Рацете И Чеканот е Елиминатор на Мирис на домашно милениче, оставајќи го вашето куче свежо и чисто. Производ 2 : НАПРАВЕН СО ПРИРОДНИ СОСТОЈКИ - овој шампон за кучиња е направен со природни состојки за да биде одличен за кучиња и шампон за кучиња за кои можете да се чувствувате добро.

Поврзани производи..