• Свеж
Парализирана Торба За Влечење Миленичиња Носење Отпорност На Оксфордска Ткаенина Одење Торба За Влечење Градите и Екстремитетите за Куче Куче Со Посебни Потреби ?
zoom_in

Парализирана Торба За Влечење Миленичиња Носење Отпорност На Оксфордска Ткаенина Одење Торба За Влечење Градите и Екстремитетите за Куче Куче

DEN 287.84

Стока
check Во продавницата

Оваа торба е издржлива и отпорна на абење, изработена Од Оксфордска ткаенина, дише и удобна, може чувствителна кожа на домашни миленици од гребнатини и гребнатини од теписи, подови и груби површини Страничниот патент многу го олеснува товарењето и истоварувањето на торбата, а еластичните манжетни ќе бидат безбедно заклучени на кучето и ова е добра безбедносна кеса за да се спречи истекување на пелената. Дишечки нето дизајн, вентилација и достапен за сите сезони, може да се носи со пелена за постелнината и ќебето да бидат суви доколку има уринарна инконтиненција. Ве молиме внимателно изберете ја торбата за влечење погодна за вашето домашно милениче пред да ја купите, должината на производот се однесува на должината од центарот на стомакот на миленичето до дното на стапалата. Погоден за домашни миленици со парализа и попреченост или миленичиња со повредени, инвалидили парализирани задни нозе, до градите и екстремитетите од отпор и триење. Спецификација : Тип На Ставка : Парализирани Миленичиња Влечење Торба Материјал : Оксфорд Пакет Листа : 1 х Парализирани Миленичиња Повлечете Торба Забелешка : ве Молиме имајте предвид дека новиот тип и стариот тип на овој производ ќе бидат испратени по случаен избор и проверете дали нема да ви пречи пред да нарачате. Ако имате какви било прашања во врска со производот што го добивте, ве молиме контактирајте не преку е-пошта и ние ќе ви се вратиме што е можно поскоро.

Item Type:
 Paralyzed Pets Drag Bag Material
Package List:
1 x Paralyzed Pets Drag Bag
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.
If you have any questions about the product you received, please contact us via email and we will get back to you as soon as possible.:

Поврзани производи..