• Свеж
Сончева Земја Микрофибер Пешкир За Кучиња Ултра Мека Крпа За Бања За Миленичиња Супер Абсорбента Крпа За Сушење Миленичиња за Мали Средни Големи Кучиња и Мачки 30 и?
zoom_in

Сончева Земја Микрофибер Пешкир За Кучиња Ултра Мека Крпа За Бања За Миленичиња Супер Абсорбента Крпа За Сушење Миленичиња за Мали Средни Големи

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

СОВРШЕН ПЕШКИР ЗА СУШЕЊЕ МАЛИ, СРЕДНИ И ГОЛЕМИ КУЧИЊА И МАЧКИ : пешкир за сушење Миленичиња мери 30 инчи х 50 инчи, погоден за кучиња и мачки од различни раси и големини ИЗДРЖЛИВ ЛЕСЕН И ЛЕСЕН за НОСЕЊЕ : пешкирот може да се чува во вашиот автомобил за вашето домашно милениче да патува или дома, обезбедува удобност за домашно милениче и заштита за вашиот кауч, тепих, кревет, под или стол. УЛТРА АБСОРБЕНТА КРПА ЗА КУЧИЊА : Изработена Од висококвалитетен микрофибер материјал, супер мек и ултра абсорбента, машина за перење, лесно и брзо сушење на вашето домашно милениче, заштедете време на сушење. ЧУВАЈТЕ ГО ВАШЕТО ДОМАШНО МИЛЕНИЧЕ ТОПЛО И ПРИЈАТНО : Пешкирот може да се користи не само во времето за капење, туку и кога вашето домашно милениче во базен, во дождлив ден, дотерување или патување, чувајте го вашето омилено милениче топло, пријатно и удобно. СИМПАТИЧНА КРПА ЗА БАЊА ЗА МИЛЕНИЧИЊА : со симпатичен везен принт на шепа, многу убава и симпатична. Разгалете ги вашите миленици со овие прекрасни и меки крпи!. Сунленд микрофибер сувите крпи за капење на кучиња со везено печатење на шепа се издржливи, абсорбента и брзо сушење. Овие се совршени за сушење, со димензии 30 х 50 инчи. Брзо исушете го вашето домашно милениче по капење со супер абсорбента крпи за миленичиња.

Поврзани производи..