• Свеж
Мусит Миленичиња Мат Миленичиња Мачка И Куче За Спиење Подлога Летна Перница За Ладење Мала Средна Голема Големина Удобни Кревети За Кучиња Резерви За Миленичиња/?
zoom_in

Мусит Миленичиња Мат Миленичиња Мачка И Куче За Спиење Подлога Летна Перница За Ладење Мала Средна Голема Големина Удобни Кревети За Кучиња Резерви

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Седиштата Од Iceан се Ладни, Но Не И Мраз Перниците За Заштита на вратот Се Порелаксирачки За Спиење и Ги Одржуваат Природните Физиолошки Облини на сите Делови од Телото на Миленичето. Вградената Летна Подлога Се Чувствува Кул, А Бисерот Е Исполнет со Памук и Е Полн И Отпорен на Притисок. Ладното Чувство На Ткаенината е Дека Ткаенината ја Регулира Температурата Со Апсорпција На Топлина и Фактор На Ладење. Идеална Летна Подлога Која Се Применува на Одгледувачница , Седишта За Автомобили, Тревник, Плажа Итн. Седиштата Од Iceан се Ладни, Но Не И Мраз. Перниците За Заштита на вратот Се Порелаксирачки За Спиење и Ги Одржуваат Природните Физиолошки Облини на сите Делови од Телото на Миленичето. Вградената Летна Подлога Се Чувствува Кул, А Бисерот Е Исполнет со Памук и Е Полн И Отпорен на Притисок. Ладното Чувство На Ткаенината е Дека Ткаенината ја Регулира Температурата Со Апсорпција На Топлина и Фактор На Ладење. Идеална Летна Подлога Која Се Применува на Одгледувачница , Седишта За Автомобили, Тревник, Плажа Итн. Седиштата Од Iceан се Ладни, Но Не И Мраз.Перниците За Заштита на вратот Се Порелаксирачки За Спиење и Ги Одржуваат Природните Физиолошки Облини на сите Делови од Телото на Миленичето.Вградената Летна Подлога Се Чувствува Кул, А Бисерот Е Исполнет со Памук и Е Полн И Отпорен на Притисок.Ладното Чувство На Ткаенината Е Дека Ткаенината Ја Регулира Температурата Со Апсорпција На Топлина и Ладење Factor.

Features:
Natural, Comfortable, Breathable
Item Type:
Cooling Pet Mat
Suitable Pet Type:
Cats,Dog
Function:
a Mat for Your Pet to Sleep on
List:
1 X Cooling Mat:
Please Note:
Only the above Package Content, Other Products Are Not Included.:
Due to Hand Measure, the Size May Have 1-2Cm Error.:
Due to Different Monitor, the Color May Have Difference.:
Note:
Due to the Difference between Different Monitors, the Pictures May Not Reflect the Actual Color of the Item.:
Compare the Detail Sizes with Yours, Please Allow 1-3Cm Error, Due to Manual Measurement. Thanks for Your Understandings. :

Поврзани производи..