• Свеж
Јигуои Перат Куче Обука Влошки Еднократно Куче Пишам Влошки 4-Слој Супер Абсорбента Водоотпорен Нелизгачки Кученце Подлога Куче Храна Сад Душеци За Мали Средни Го?
zoom_in

Јигуои Перат Куче Обука Влошки Еднократно Куче Пишам Влошки 4-Слој Супер Абсорбента Водоотпорен Нелизгачки Кученце Подлога Куче

DEN 263.84

Стока
check Во продавницата

? [4-СЛОЈ БРЗ АБОРТУС И АНТИ-ИСТЕКУВАЊЕ] : вториот и третиот слој на подлогата за пишање миленичиња се памучна крпа што дише и водоотпорен стп слој, кој може брзо да апсорбира течност и мирис без истекување и нема да го загади подот на домот Кажете збогум на неволјите. ? [ ДУШЕЦИ за МОЧАЊЕ за ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА] : Во Споредба со традиционалните душеци за обука за еднократна употреба, овој тип на подлога за менување може повторно да се користи, намалувајќи ја употребата на влошки за менување за еднократна употреба и заштедувајќи пари додека ја заштитувате животната средина. Подлогата за мочање за кучиња е мека и лесна за носење, многу погодна за внатрешна, надворешна и патна употреба. ? [МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ] : само ставете подлога за обука за миленичиња во машината за перење, тие ќе бидат чисти, хигиенски, без мирис, природно сушени на воздух и брзо ќе се исушат. ? [МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН] : овие подлоги за обука на кучиња може да се користат не само како кученца за обука на тенџере, туку и како седишта за миленичиња, кои можат да се постават на одгледувачници, кутии за отпадоци, кревети, софи, подови, седишта за автомобили итн. ? [Големина] : Три големини, С : 60*45СМ (23,6" * 17,7"), М : 67*50СМ (26,3" * 19,6"), Л : 100*67СМ (39,3" * 26,3"). Пакет Вклучувајќи : 1* Миленичиња Обука Мочање Рампа.

Поврзани производи..