• Свеж
Баоблазе Мека Четка За Бања За Миленичиња Масажа Безбедност При Капење Миење Чистење Чешел Со Додатоци За Диспензерот За Шампон Чешлање За Кратка Коса Куче Милени?
zoom_in

Баоблазе Мека Четка За Бања За Миленичиња Масажа Безбедност При Капење Миење Чистење Чешел Со Додатоци За Диспензерот За Шампон

DEN 883.20

Стока
check Во продавницата

Уникатниот дизајн на шепа ви овозможува да истурите гел за туширање и вода во четката за подобро чистење на вашето домашно милениче Главата на четката е изработена од висококвалитетен мек силикон,не содржи штетни материи,а материјалот е безбеден и удобен,што е многу погодно за влакна од домашни миленици. Меките силиконски пипала, исто така, можат да ја масираат кожата за да ја подобрат циркулацијата на крвта кај кучињата или мачките. Четката усвојува посебен дизајн што не се лизга за да обезбеди удобно држење за вашето куче додека се капе и лесно може да се закачи по употреба. Совршена четка за миленичиња, покрај тоа што обезбедувате услуги за вашето домашно милениче кучиња и мачки,можете да ја користите и за други миленичиња,како што се коњи,зајаци,заморчиња итн. Опис : - уникатниот дизајн на шепа ви овозможува да истурите гел за туширање и вода во четката за подобро чистење на вашето домашно милениче. - Главата на четката е изработена од висококвалитетен мек силикон,не содржи штетни материи,а материјалот е безбеден и удобен,што е многу погодно за влакна од домашни миленици. - Меките силиконски пипала, исто така, можат да ја масираат кожата за да ја подобрат циркулацијата на крвта кај кучињата или мачките. - Четката усвојува посебен дизајн што не се лизга за да обезбеди удобно држење за вашето куче додека се капе и лесно може да се закачи по употреба.

- Material:
ABS Plastic Silicone
Size Chart:
100x84x53.5mm/3.94x3.31x2.11inch:
Package Includes:
1 Piece Pet Massage Brush:
Note:
1.Please allow slightly error due to manual measurement.:
2.Due to the difference between different monitors,the picture may not reflect the actual color of the item.:
3.Wish you a wonderful on-line shopping!:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:

Поврзани производи..