• Свеж
Tongcloud 80 парчиња кучиња коса лакови со гумени ленти Пеперутка куче плетени лакови миленичиња коса лакови врски со еластични ленти за коса за кучиња кучиња мачки дод?
zoom_in

Tongcloud 80 парчиња кучиња коса лакови со гумени ленти Пеперутка куче плетени лакови миленичиња коса лакови врски со еластични ленти

DEN 127.84

Стока
check Во продавницата

80 парчиња 2 типови кучиња за коса : сет вклучува 20 парчиња 10 бои полиестер кучиња лакови за коса и 60 мешани лакови за коса од полиестер за кучиња Овие додатоци за коса за кучиња се изработени од панделка, крпа, гумени ленти. Големина на лакот на косата на кучињата : голема пеперутка : 7x5cm/2.9inches пеперутка : 3.backside со еластични гумени ленти. Тие се совршени за создавање слатки и убави фризури за вашето кученце. Симпатични лакови за коса на кучиња : многу симпатични лакови за коса, направете го вашето домашно милениче (куче, мачка, зајак) да изгледа поубаво и попривлечно, може ли да се врзуваат кучиња од кучиња. Тие исто така можат да се вклопат за мачки за девојчиња, зајак, совршен за какви било додатоци. Совршени чешлачки лакови за вашето прекрасно милениче. Совршен сет за подароци : Овој костум е идеален како подарок за loversубителите на миленичиња. Без разлика дали е да се испраќаат пријатели или членови на семејството е добар избор. Лесна тежина, разни бои, лесни за носење и многу количини можат да се користат долго време. Висок квалитет : Производот е силен, издржлив и добар квалитет, ние придаваме големо значење на секоја производна врска, осигурувајте дека клиповите нема да паднат. Може да уживате во забавата да го облекувате вашето кученце.

Size:
Big butterfly:
7x5cm/2.7x1.9inches
Butterfly:
3.5x2.5cm/1.3x0.9inches
Color:
10 color and 10 random color
Material:
polyester
Perfect grooming bows for your lovely pet.Make your pet (dog,cat,rabbit)looks more lovely and attractive.:
They also can fit for baby girls cat ,rabbit,perfect for any Accessories. Or you can DIY dog bow tie.:

Поврзани производи..