• Свеж
Тии Автоматски Фидер За Миленичиња И Дозер За Вода, Може Да Собере 3,8 Литри Вода, 1,5 Кг Храна За Домашни Миленици, Нелизгачка Основа, Погодна За Мали И Средни Кучиња/М?
zoom_in

Тии Автоматски Фидер За Миленичиња И Дозер За Вода, Може Да Собере 3,8 Литри Вода, 1,5 Кг Храна За Домашни Миленици, Нелизгачка Основа, Погодна

DEN 1391.84

Стока
check Во продавницата

[Капацитет и големина] големината на фидер за храна и дозерот за вода е околу 36х18х27см, и може да се користи околу 7 дена истовремено Можеме да бидеме сигурни дека ќе одиме на работа, забава, одмор, без да се грижиме за дното од храната и водата. [Привлечете ги вашите миленици да пијат повеќе вода] водата од Чешма може да ги поттикне вашите кучиња и мачки да пијат повеќе вода за да го одржат своето здравје и да ги спречат да страдаат од болести на уринарниот тракт како што се камења, кристали и ниска урина. [Дизајн на дното отпорен на лизгање] дното на диспензерот за храна за мачки е изработено од пластичен дизајн што не се лизга, кој не е лесен за превртување или лизгање, избегнувајте движење или удирање во фонтаната за пиење кога мачката пие вода и ефикасно спречува гребење на подот и намалување на бучавата. [Автоматски диспензер за храна и дозер за вода]Користејќи Ја гравитацијата за да се обезбеди конзистентна храна и вода за домашни миленици, без електрична енергија, заштита на животната средина и може да се користи насекаде. [Капацитетот на безбеден материјал е околу 3,8 литри големина на фидер : 35,5*17,5*27 см; околу 1,5 кг материјал за храна за домашни миленици : СТОМАЧНИ+пвц Боја : Малахит Зелен Пакет : 1*диспензерна за вода За Миленичиња : може да има мала грешка во мерењето, ве молиме разберете.

Name:
Automatic gravity drinking fountain
Drinking fountain size:
35*17*29cm; capacity is about 3.8 liters
Feeder size :
35.5*17.5*27cm; about 1.5 kg of pet food
Material:
ABS+PVC
Color:
Malachite Green
package:
1*Pet water dispenser:
note:
There may be a slight error in the measurement, please understand. :

Поврзани производи..