• Свеж
LXYDD 4l Паметен Автоматски Дозер За Храна За Домашни Миленици За Мачки &Засилувач; Кучиња,Програмабилно Време,ЛЦД Дисплеј,Диспензер За Храна За Кучиња И За Мачки и За ?
zoom_in

LXYDD 4l Паметен Автоматски Дозер За Храна За Домашни Миленици За Мачки &Засилувач; Кучиња,Програмабилно Време,ЛЦД Дисплеј,Диспензер За Храна

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

●Дури и ако не сте дома поради социјални активности, доцна работа, лоши временски услови итн, сеуште можете да вечерате во времето на оброк на мачки или кучиња. ●Паметен Фидер за миленичиња 4 литри голем автоматски фидер за миленичиња, со тајминг и прилагодена функција за хранење, може да организира здрав план за хранење на кучиња и мачки според расата и големината. ●Лцд дисплеј со течни кристали : лесен за ракување, видливи се сите поставки за состојбата на хранење на контролната табла со лцд-дисплеј во боја, сите операции се завршени преку копчињата за поставување плус/минус/враќање, далеку од маката на досадните копчиња. ●Извоз на анти-заглавена храна : непречено јадење е задоволство за домашните миленици да јадат. ●Два режими на напојување : ве молиме инсталирајте и опремувајте батерии (4 Батерии од типот Д) за да спречите прекин на електричната енергија при употреба. Зошто да изберете автоматска машина за хранење?Како зафатен шеф, сакате вашата мачка и куче да останат здрави, но не можете да останете тука цел ден, автоматскиот фидер може да ви помогне да го решите овој проблем.●Вашето сакано милениче ќе го сака овој фидер за миленичиња, автоматски фидер за миленичиња, автоматски фидер за кучиња или мачки.Со гумени стапала што не се лизгаат на дното, фидерот за хартија останува на своето место.*Само сува храна, имајте предвид дека фидер за хартија е погоден само за сува храна.

width 20cm high 33cm capacity 4L:
Weight:
1900g
Power supply type:
direct charge 4 D-type batteries (not included)
Rated voltage:
6V 1A
★Reminder:
The size and weight are all measured manually, due to individual differences (±3cm/±5g error; product pictures are taken in kind, due to differences in light displays and other reasons, there may be some color difference, so you can receive The actual product shall prevail.
★Product packaging:
1*Automatic pet feeder, :

Поврзани производи..