• Свеж
Xmtxzym ПЕТ за миленичиња за миленичиња за миленичиња миленичиња за миленичиња, клип за миленичиња кучиња мачки за чешлање табела за поддршка на рамка за загрозување ?
zoom_in

Xmtxzym ПЕТ за миленичиња за миленичиња за миленичиња миленичиња за миленичиња, клип за миленичиња кучиња мачки за чешлање табела за

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Направено од алуминиумска легура, тешка и издржлива Сите завршувања се, безбедни и. Ги држи повеќето големини на фен за рачни и црева за експлозија. Зачудувачки фен за миленичиња и црева безбедно за да можете да ги користите двете раце за да ги негувате милениците за побрзи и подобри резултати. Лесно стегнати на вашата маса за чешлање. Карактеристики : Направено од алуминиумска легура, цврста и издржлива. Сите завршувања се, безбедни и. Очила повеќето големини на фен за раце и црева за распрснување.Ично стегнати на вашата табела за чешлање. Спецификација : Материјал : пластика + алуминиумска легура : црна (зглобот помеѓу клип и алуминиумска цевка е во случајна боја) Големина : 78*8*5.2in (приближно) Список на пакети : 1*Holderdernotice на фен за коса : Ве молиме, дозволете грешка од 1-3см поради рачно мерење и проверете дали не ви пречи пред да нарачате. Ве молиме, разберете дека боите може да постојат хроматска аберација како различно поставување на слики.

Material:
Plastic + Aluminum alloy
Color:
Black(The joint between clip and aluminum tube is in random color)
Size:
78*8*5.5cm / 30.7*3.1*2.2in(Approx.)
Package list:
1*Hair Dryer Holder:
Notice:
Please allow 1-3cm error due to manual measurement and make sure you do not mind before ordering.:
Please understand that colors may exist chromatic aberration as the different placement of pictures. :

Поврзани производи..