• Свеж
Гилигеге Куче Ладење Мат За Големи Кучиња 2 во 1 Миленичиња Ладење Рампа Куче Кревет Гајба Рампа Издржлив Ладење Куче Кревет Душеци За Мали Средни Големи Кучиња Мач?
zoom_in

Гилигеге Куче Ладење Мат За Големи Кучиња 2 во 1 Миленичиња Ладење Рампа Куче Кревет Гајба Рампа Издржлив Ладење Куче Кревет Душеци

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Летно Само Ладење Подлогата За Ладење На Кучето Е Достапна Од Двете Страни, Едната Страна Е Изработена Од Ткаенина Од Свила Од Мраз Што Се Лади Самостојно, Ја Апсорбира Топлината на Телото на Вашето Домашно Милениче и се Чувствува Кул Кога Сте На Површината Другата Страна Е Изработена Од Дише, Што Е Многу Меко И Удобно. За Животни, Возрасни, Деца. Преклопувањето На Подлогата За Ладење Миленичиња Може Да Се Преклопи, Не Е Лесно Да Се Скрши, Пренослив, Перат, Еднократно, Економичен И Може Да Се Постави Насекаде Во Затворени Простории Или На Отворено. Пренослив И Широко Користен Подлогата За Ладење Миленичиња Е Лесна И Лесно Може Да Се Преклопи, Што Го Прави За Патување И . Тоа Може Да Биде Л Директно На Подот За Да Спие Во, Или Во Одгледувачницата, Софи, Миленичиња Кревети, Автомобил Седишта И Отворено Сенка. Чувајте Го Вашиот Кул Во Лето УДОБНОСТ Стилски Дизајн Што Секој Ќе Го Сака, Особено Вашето Куче, Висококвалитетен Мек Материјал за Да го Одржува Вашето Кученце Удобно и Среќно. ДИЗАЈНИРАН За Мали КУЧИЊА Двострана Мала Подлога За Ладење, Мала Големина 25, 1х18, 8ин 64х48см Дизајниран За Новороденче Со Тежина до 9кг, Ова Е Летно Ќебе За Ладење Миленичиња, Крпа за Ладење или Подлога за Ладење. Подарок ЗА КУЧИЊА Влошките За Ладење Миленичиња Се Одлични За Мачките, Но Не И Ладни, Исто Така Одлични За Постарите Животни, Или За Оние кои Се Занимаваат со Зглобови или Закрепнување .

Поврзани производи..