• Свеж
Држач за стакло во европски стил на вино со 6 куки, елкино вино стаклена решетка за кујнски додатоци Организатор таблета за приказ на метални лавици за складирање н?
zoom_in

Држач за стакло во европски стил на вино со 6 куки, елкино вино стаклена решетка за кујнски додатоци Организатор таблета за приказ

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Идеално за поставување на кој било бројач или таблет за чување на вашиот STemware и да го одржувате на дофат на членовите на семејството и гостите Елегантниот и класичен изглед може да го натера сопственикот да биде декорација, а исто така може да се користи на забава, бар или свадба. Овој држач за вино со чаша има жад пиедестал. Базата на adeејд го ​​прави држачот за вино за вино да има доволно тежина за да ги задржи чашите за вино обесени во рамнотежа и безбедни. Држачот за вино со вино е направен од металот со златна завршница, не е лесен за 'рѓа и свиткување. И прикажан со шест завиткани метални куки за да ви овозможи лесно да закачите 6 чаша од 10 инчи високи. Елегантниот држач за чаша за вино може да виси различни димензии или видови на чаша за вино, да ја направи вашата соба да изгледа чиста, да го спаси вашиот простор за кабинетот, а вертикалното висино вино со вино е лесно да се исуши чашите. Идеално за поставување на кој било бројач или таблет за чување на вашиот STemware и да го одржувате на дофат на членовите на семејството и гостите. Елегантниот и класичен изглед може да го натера сопственикот да биде декорација, а исто така може да се користи на забава, бар или свадба. Овој држач за вино со чаша има жад пиедестал. Базата на adeејд го ​​прави држачот за вино за вино да има доволно тежина за да ги задржи чашите за вино обесени во рамнотежа и безбедни.

Поврзани производи..