• Свеж
Контејнери за храна UPKOCH Термички супа чаша за зачувување на топлина чаша топла храна млеко преносен сад широк уста појадок каша вакуумска тегла за храна за деца во?
zoom_in

Контејнери за храна UPKOCH Термички супа чаша за зачувување на топлина чаша топла храна млеко преносен сад широк уста појадок каша вакуумска

DEN 185.76

Стока
check Во продавницата

Термички чаша за појадок со високо квалитетни материјали и фино изработка ја прави оваа супа чаша потрајна и безбедна Термичка чаша за појадок со рачка, погодна за носење каде и да сакате. Термичка чаша за појадок совршена за секојдневно пакување со храна, подготвителни оброци, појадок, ручек, вечера и закуски и др. Термичка чаша за појадок Дополнителното широко уста на термозите на храна може да ви помогне да спакувате храна и лесно да јадете ручек, исто така полесно да ја исчистите внатрешноста на изолираните Тегла за храна. Термички чаша за појадок Надворешниот капак на храната е одличен за изолација и, ќе имате убаво време на секој ручек. Термички чаша за појадок со високо квалитетни материјали и фино изработка ја прави оваа супа чаша потрајна и безбедна. Термичка чаша за појадок со рачка, погодна за носење каде и да сакате. Термичка чаша за појадок совршена за секојдневно пакување со храна, подготвителни оброци, појадок, ручек, вечера и закуски и др. Термичка чаша за појадок Дополнителното широко уста на термозите на храна може да ви помогне да спакувате храна и лесно да јадете ручек, исто така полесно да ја исчистите внатрешноста на изолираните Тегла за храна. Термички чаша за појадок Надворешниот капак на храната е одличен за изолација и, ќе имате убаво време на секој ручек.

Поврзани производи..