• Свеж
Организатор за садови за тенџере за тенџере и тава за организатор на кујната за кујни за кујни за садови Организатор на капакот на капакот 10 делители кујнски додат?
zoom_in

Организатор за садови за тенџере за тенџере и тава за организатор на кујната за кујни за кујни за садови Организатор на капакот на

DEN 238.40

Стока
check Во продавницата

Складирање на countertop, лесен за земање, без 'рѓа Заврши овој организатор на решетката, направен од тешки железо со процес на сликање со спреј. Тоа е многу цврсто и елегантно. Големините и насоката на оваа решетка за организатор на тава може да се прилагодат според вашите потреби, давајќи ви поголема флексибилност во организирањето на садови и тави. Нашата решетка за организатор на тенџере ќе ви помогне да ги задржите вашите садови, тави, капаци, фиоки, плочи, листови за колачиња и табли за сечење добро организирани и лесни за достигнување. Компактниот дизајн ви заштедува многу простор во вашите кујнски ормани, оставата, чајната кујна и на вашите countertops. Карактеристики : Складирање на countertop, лесен за преземање, без 'рѓа. Овој организатор на решетката за тенџере, направен од тешки железо со процес на сликање спреј, завршен. Тоа е многу цврсто и елегантно. Големините и насоката на оваа решетка за организатори на тава може да се прилагодат според вашите потреби, давајќи ви поголема флексибилност во организирањето на вашите садови и тави. плочи, листови за колачиња и табли за сечење добро организирани и лесни за достигнување. Компактниот дизајн ви заштедува многу простор во вашите кујнски ормани, оставата, чајната кујна и на вашите countertops.specification : Име : Pan Rack Organizer Color : Black Package Вклучен : 1x Повик за садови ( друга ставка не е вклучена) Белешка : · Вистинското рачно мерење може да не биде точно.

Name:
Pan Rack Organizer
Color:
Black
Package included:
1x Pot Rack(other item not included):
Note:
· The actual manual measurement may not be accurate. The actual size is subject to the actual product.:
· Du to light and shooting conditions, the color of the picture may be slightly different from the actual product. Please be based on the actual product.:
2. Due to manual measurement, please allow 1-3cm measurement deviation. :

Поврзани производи..