• Свеж
yeshine bamboo шише решетка за сушење, рак за сушење на пластична кеса, природна бамбус кујна countertop повеќефункционална решетка за сушење, за чаши/чаши/шишиња/плочи/пласти?
zoom_in

yeshine bamboo шише решетка за сушење, рак за сушење на пластична кеса, природна бамбус кујна countertop повеќефункционална решетка за сушење,

DEN 298.40

Стока
check Во продавницата

Цврст и издржлив Безбеден и нетоксичен. Лесно за чистење. Широк спектар на апликација. Материјал : Бамбус. Број на прачки : 16. Големина на производот : висока 20 см, прилагодлива форма на должина и ширина. Дијаметар на бамбус : 10мм. Големина на пакетот : 16*9*22см. 【HIGH QUALITY MATERIAL】 : Bottle drying rack is made of natural high quality bamboo wood, sturdy and durable, safe and environmentally friendly, the surface is treated with waterproof, waterproof and avoid stains or mildew, smooth to the touch, easy to clean, Бамбус рабовите се ситно полирани за да се избегнат пластичните кеси да не бидат изгребани. 【FREE ADJUSTABLE SHAPE】 : Bottle plastic bag drying rack consists of 16 columns connected, free to adjust the shape of the drying rack, adjust the shape of the bottle drying rack according to your needs at any time, used to place cups, glasses, Шишиња, плочи, пластични кеси и табли за сечење и други предмети, едноставна и практична решетка за одводнување. 【Дизајн што може да се повлече】 : 16 -те објавувања можат да бидат слободно форма на DIY, погодно за да чувате и да поставите различни големини на шишиња, пластични кеси и други предмети, кога не се во употреба, избришете со влажна крпа, а потоа исушена воздух, преклопете и ставете Стан, не зазема простор. (Избегнувајте да ја ставате полицата во вода или да ја изложите на силна сончева светлина премногу долго. 【Дизајн против лизгање】 : Дното на решетката за сушење е опремено со анти-лизгачки душек, кој може да се постави непречено на мазни countertops за да се спречат чаши и стаклени шишиња случајно да се превртуваат и да се пробиваат. 【Широко применливо】 : Бамбус решетката за сушење може да се користи не само како решетката за сушење за шишиња и пластични кеси, туку и како решетката за исцедување на садот во кујната за складирање на табли за сечење или плочи, погодна за многу големини на плочи, организирајте чаши и Поставете капаци, итн. Можете дури и да ја користите како библиотека за чување книги, записи, итн. Може да се користи на различни места како што се кујната, масата за кафе, орманите, итн. Изработено од природно висококвалитетно бамбус дрво, цврсто и издржливо, безбедно и еколошки, површината се третира со водоотпорни, водоотпорни и избегнува дамки или мувла, мазно на допир, лесни за чистење, бамбус рабовите се ситно полирани за да се избегнат пластични кеси од да се изгреба.

Поврзани производи..