• Свеж
32см Двострана Тава За Пржење, Принцип На Дизајн На Шпорет Под Притисок Алатка За Готвење Скара Садови За Готвење Целокупен Дизајн На Леано Алуминиум За Домашни Дод?
zoom_in

32см Двострана Тава За Пржење, Принцип На Дизајн На Шпорет Под Притисок Алатка За Готвење Скара Садови За Готвење Целокупен Дизајн

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Нелизгање : целокупниот дизајн на леано алуминиум го прави стабилен, издржлив и сигурен, а изолираната рачка против изгореници е безбедна и не се лизга ПРИМЕНИ на : Погоден За различни прибор за готвење, вклучувајќи шпорет за гас, шпорет за електрична енергија или шпорет за керамика, лесен е за употреба. СОФИСТИЦИРАН ДИЗАЈН : Дизајниран со принципот на шпорет под притисок, за готвење храна целосно запечатена, што може да ја задржи исхраната на храната. ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА : со добра топлинска спроводливост, заштеда на енергија и заштеда на време, тој е многу погоден за семејна, надворешна, забава, употреба на скара. ПРАКТИЧНО : функцијата за готвење со двостран притисок го прави процесот на работа попрактичен. Дизајниран со принципот на шпорет под притисок, за готвење храна целосно запечатена, што може да ја задржи исхраната на храната. Погоден за различни прибор за готвење, вклучувајќи шпорет за гас, шпорет за електрична енергија или шпорет за керамика, лесен е за употреба. Целокупниот дизајн на леано алуминиум го прави стабилен, издржлив и сигурен, а изолираната рачка против попарување е безбедна и не се лизга. Со добра топлинска спроводливост, заштеда на енергија и заштеда на време, тој е многу погоден за семејна, надворешна, забава, употреба на скара. Функцијата за готвење со двостран притисок го прави процесот на работа попрактичен.

Item Type:
Frying Pan
Material:
Cast Aluminum
Weight:
Approx. 1690g/59.6oz
Frying Pan Size:
Approx. 26 x 32 x 7cm/10.2 x 12.6 x 2.8in
Color:
Black
Scope of Application:
suitable for all cookers, including gas cooker, electricity cooker, or ceramics cooker, but not for induction cookers
Package List:
1 x Frying Pan :
Note:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3. Not suitable for induction cooker. :

Поврзани производи..