• Свеж
Држач за крпи за хартија ZCX железо, ролна хартиена хартија држач за кујнски хартиени хартиени решетки за складирање на бања, решетка за хартија кујнски додатоци за ?
zoom_in

Држач за крпи за хартија ZCX железо, ролна хартиена хартија држач за кујнски хартиени хартиени решетки за складирање на бања, решетка

DEN 1462.40

Стока
check Во продавницата

- 100% анти -кара, изработен од не'рѓосувачки челик, отпорен на корозија и 'рѓа, погодна за бања, кујна, итн - дизајнирани да ги одржуваат кујнските крпи чисти, суви и на рака. Прави чистење на излевање толку брзо и лесно. - Совршен држач за хартиени крпи е совршен за вашата кујна, бања, гаража, просторија за перење, соба за игра, работилница, занаетчиска соба, РВ, кампер и мотор дома!. - држач за ткиво со густа база што не се лизга и цврста централна лента. - Површински третман, мазна површина, спречување на гребење, едноставен и елегантен изглед. - 100% анти -кара, изработен од не'рѓосувачки челик, отпорен на корозија и 'рѓа, погодна за бања, кујна, итн. - дизајнирани да ги одржуваат кујнските крпи чисти, суви и на рака. Прави чистење на излевање толку брзо и лесно. - Совршен држач за хартиени крпи е совршен за вашата кујна, бања, гаража, просторија за перење, соба за игра, работилница, занаетчиска соба, РВ, кампер и мотор дома!. - држач за ткиво со густа база што не се лизга и цврста централна лента. - Површински третман, мазна површина, спречување на гребење, едноставен и елегантен изглед. Карактеристики : Висококвалитетни материјали : држачот на тоалетна хартија е изработен од железо со висока јачина, кое е издржливо, отпорен на корозија и е многу лесен за чистење. Применливост на Стронг : Едноставен и елегантен дизајн погоден за бања, тоалет, кујнски стил.

Type:
Paper holder
Material:
iron
Quantity:
1
Color:
Black
Size:
16.5 x 16.5 x 32cm
The package includes:
1 x Toilet Paper Holder:
Notes:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item may differ slightly from the color shown in the pictures. Thank you!:
Allow a measurement deviation of 1-3 cm due to manual measurement. :

Поврзани производи..