• Свеж
Врска од сад за орев Правоаголен чај Поставете чаша чаша чинија плоча овошна плоча за домашна чај чај овошна лента за таблети за маси за кафе за масичка за кафе
zoom_in

Врска од сад за орев Правоаголен чај Поставете чаша чаша чинија плоча овошна плоча за домашна чај чај овошна лента за таблети за маси

DEN 395.20

Стока
check Во продавницата

Табела за чај фиока фино изработка, текстура и полна со шарм, длабоко сакана од клиентите на церемонијата на чајот Чајот на чајот е лесно да се сфати, конкавната рачка, складирањето е многу стабилно и нема да се тресе. Рачно изработено сад за чај со употреба на традиционални техники, садот за чај е многу стабилна и може да се користи за сад за чај долго време. Чист природен материјал, еколошки, погоден за сите луѓе. Широк спектар на употреба, сад за чај може да се користи за чување чајни комплети, статии, овошје, закуски, итн. Оваа практична дрвена палета е влага - докажана, трајна, лесна. Оваа лента за нелипки има лесна рачка за ставови, а подигнатите рабови спречуваат паѓање на прибор за јадење. Служење појадок во кревет, прицврстување на тоалети за бања, поставување на ТВ далечински управувачи и контролори на видео игри. Со пространа големина на дрвена лента, дрвената лента е многу погодна за странични маси, маси за кафе, столици за складирање, маси за облекување. Многу погоден за забави, свадби и општа забава. Поддршката за храна може да се користи за одржување. Домашен декор : Место во повеќе области од вашиот дом, трпезариска маса како централен дел, маса за кафе за дневна соба за хостинг, отоман, кујнски бројач. Упатства за нега, само миење на рацете, избришете ја чистата со влажна крпа, не дозволувајте водата да остане во послужавник, да се исуши веднаш. Табела за чај фиока фино изработка, текстура и полна со шарм, длабоко сакана од клиентите на церемонијата на чајот. Чајот на чајот е лесно да се сфати, конкавната рачка, складирањето е многу стабилно и нема да се тресе. Рачно изработено сад за чај со употреба на традиционални техники, садот за чај е многу стабилна и може да се користи за сад за чај долго време. Чист природен материјал, еколошки, погоден за сите луѓе. Широк спектар на употреба, сад за чај може да се користи за чување чајни комплети, статии, овошје, закуски, итн. Оваа практична дрвена палета е влага - докажана, трајна, лесна. Оваа лента за нелипки има лесна рачка за ставови, а подигнатите рабови спречуваат паѓање на прибор за јадење. Служење појадок во кревет, прицврстување на тоалети за бања, поставување на ТВ далечински управувачи и контролори на видео игри.

Item Type:
Tea Tray
Material:
Walnut
Weight:
Approx. 563g / 19.9oz
Product Size:
Approx. 38x25x3cm / 15.0x9.8x1.2in
Product Use:
Tray
How to Use:
(1.) The tea tray is new from the factory, and it is normal for its smell.:
(2.) The tea tray paint is an environmentally friendly varnish, and the smell is aggravated due to the safe sealed packaging.:
(3.) Wash the tea tray with water to speed up the smell of the tea tray.:
(4.) After washing, place it in a ventilated place, and finally the smell of the tea tray disappears.:
Package List:
1 x Tea Tray
Note:
The wood grain marks, textures, knots, insect hole, etc. on the surface of the product are unavoidable and are by no means a quality problem.

Поврзани производи..