• Свеж
WIONC Purple Sand Tea Pack чај сет рачно изработено сурова руда азурна кал подароци чај сет за вино
zoom_in

WIONC Purple Sand Tea Pack чај сет рачно изработено сурова руда азурна кал подароци чај сет за вино

DEN 1084.80

Стока
check Во продавницата

Телото на овој стил има убави и мазни линии Телото на тенџерето е полно и мазно, со стил на господин. Подобрена и надградена верзија на дизајн на жлезди, цврсто фитинг, без грижи за истекување на вода. По натопувањето на суровата руда азурна кал, со зголемувањето на времето и бројот на употреба, ќе стане потопло и поприродно, а текстурата ќе биде посилна. Топлата кал е погодна за чај, а пурпурниот глинест тенџере има добра пропустливост на воздухот. Погоден е за повеќето видови чај. Можете да го направите во едно тенџере. Како подароци на родители, старешини, наставници, итн., Тие се многу ретки подароци. Телото на овој стил има убави и мазни линии. Телото на тенџерето е полно и мазно, со стил на господин. Подобрена и надградена верзија на дизајн на жлезди, цврсто фитинг, без грижи за истекување на вода. По натопувањето на суровата руда азурна кал, со зголемувањето на времето и бројот на употреба, ќе стане потопло и поприродно, а текстурата ќе биде посилна. Топлата кал е погодна за чај, а пурпурниот глинест тенџере има добра пропустливост на воздухот. Погоден е за повеќето видови чај. Можете да го направите во едно тенџере. Како подароци на родители, старешини, наставници, итн., Тие се многу ретки подароци. Карактеристики : Телото на овој стил има убави и мазни линии. Телото на тенџерето е полно и мазно, со стил на господин. Продолжена и надградена верзија на дизајн на жлезди, цврсто фитинг, без грижи за истекување на вода. После натопување на суровата руда азурна кал, со зголемување на времето и бројот на намени, ИТ, ИТ ќе стане потопло и поприродно, а текстурата ќе биде посилна. Топлата кал е погодна за чај, а виолетовиот тенџере со глина има добра пропустливост на воздухот. Погоден е за повеќето видови чај.

Type:
Teapot
Style:
Chinese style
Craft:
Manual
Raw material:
raw ore purple sand
Size:
The total length of the body is 15.8cm, the height is 9.5cm, and the diameter is 5.1cm
Capacity:
about 290cc (±10cc)
Suitable for:
tea/black tea/fragrant tea/oolong tea/puer/dahongpao/tieguanyin
Features:
Easy to use. Family use, travel and gift options.
Package Included:
1 teapot:
Only the above package content is included, other products are not included.:
notes:
Dear buyer, due to lighting effects, display brightness, manual measurement and other reasons, the color and size between the photo and the actual item may be slightly different. Sincerely hope you can understand! Thank you!:
The works are profound in connotation, elegant and generous, exquisite workmanship, and complete models. They are deeply loved :

Поврзани производи..