• Свеж
Vorcool Sink Sponge Sponge Sponge Sponge Sponge Faucet Storage Rack Faucet сапун Дролка за сад кујнски мијалник Кади организатор на сунѓер за сунѓер за кујнски бања, држач за четка за мијалник за ми?
zoom_in

Vorcool Sink Sponge Sponge Sponge Sponge Sponge Faucet Storage Rack Faucet сапун Дролка за сад кујнски мијалник Кади организатор

DEN 1433.60

Стока
check Во продавницата

Мулти-, може да се користи во кујни, бањи и други сцени, правејќи ја вашата куќа да изгледа организирана Дизајнот на мозоци е практичен, овој организатор на тапа може да ги задржи вашите работи во сува состојба. Има едноставен и стилски дизајн, кој може да одговара на повеќето украси во кујната. Направено од трајни и безбедни материјали, овој организатор на тапа може да се користи долго време. Методот за инсталација е едноставен и нема да ви одземе премногу време. Мулти-, може да се користи во кујни, бањи и други сцени, правејќи ја вашата куќа да изгледа организирана. Дизајнот на мозоци е практичен, овој организатор на тапа може да ги задржи вашите работи во сува состојба. Има едноставен и стилски дизајн, кој може да одговара на повеќето украси во кујната. Направено од трајни и безбедни материјали, овој организатор на тапа може да се користи долго време. Методот за инсталација е едноставен и нема да ви одземе премногу време. Опис Оваа ставка е корисна за чување на вашите предмети и други додатоци во кујната. Конструиран со одличен квалитетен материјал и издржлив. Погодно за домашна употреба во кујната, можете добро да ги организирате вашите кујнски работи, повеќе простор за складирање во кујна или бања. Карактеристики- боја : зелена;- материјал : ABS, UV позлата;- Големина : околу 36.

Поврзани производи..