• Свеж
Домаќинство дневно кујнски сад за артефакт и решетка за садови за складирање на решетката за складирање мултифункционални садови и садови за складирање на стапчи?
zoom_in

Домаќинство дневно кујнски сад за артефакт и решетка за садови за складирање на решетката за складирање мултифункционални садови и садови

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Лесно за преземање, исчистете на прв поглед, а просторот е почист Отстранлив дизајн, лесен за чистење, силен и издржлив. Шасијата е опремена со тава за одвод за да се спречи преостаната вода да ја навлажнува масата во процесот на одвод, што е поповолно за семејната хигиена и чистотата. Лесно за преземање, исчистете на прв поглед, а просторот е почист. Отстранлив дизајн, лесен за чистење, силен и издржлив. Шасијата е опремена со тава за одвод за да се спречи преостаната вода да ја навлажнува масата во процесот на одвод, што е поповолно за семејната хигиена и чистотата. Категорија на производи : Материјал за решетки за одвод : Пластична полица Класификација : Стил на земјиште : Модерна едноставност.

Поврзани производи..