• Свеж
PPFISH EDC Keychain Титаниум Интегриран дизајн Телескопска чепкалка за заби со држач за заштитни случаи на титаниум, ултралејт патни комплети за пикник за кампување на отв?
zoom_in

PPFISH EDC Keychain Титаниум Интегриран дизајн Телескопска чепкалка за заби со држач за заштитни случаи на титаниум, ултралејт

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Здрав материјал - нашите чепкалки за заби се изработени од легура на титаниум од одделение за храна Цврст и издржлив, антиалергичен, Rustproof и еднократно за употреба. Ultralight & Mini големина - Нашите заби се преносни и лесни. Тежината е само 5 G, нема да додаде никаква тежина кога се прикачува на вашиот приврзок. Совршен комплет за патувања за ултралајт за пикник за кампување на отворено. Cool EDC Gear - Уникатниот дизајн на влечење на притисок ви го олеснува и чувате чепкалки за заби. Може да биде кул EDC алатка за да се обесувате на вашиот синџир на клучеви и можете да ја однесете на каде било. Мултифункционална алатка за прицврстување на клучеви - Нашата чепкалка за заби за титаниум не е само чепкалка за заби за заби, туку може да се прошири и како алатка EDC за итна употреба. Може да биде практичен избор на овошје или да ви помогне да го отворите слотот за телефон, и така натаму. Совршена идеја за подароци - нашата џебна чепкалка за заби ќе биде прекрасен подарок за вашиот lубовник, вашиот сопруг, вашиот пријател кој сака чепкалки за заби или обожавател на ЕДЦ. Здрав материјал - нашите чепкалки за заби се изработени од легура на титаниум од одделение за храна. Цврст и издржлив, антиалергичен, Rustproof и еднократно за употреба. Ultralight & Mini големина - Нашите заби се преносни и лесни. Тежината е само 5 G, нема да додаде никаква тежина кога се прикачува на вашиот приврзок.

Поврзани производи..