• Свеж
MERB HOME - Кинески сет за складирање - Контејнери за складирање на вечера и стакло - тврда обвивка и кутии за складирање на складирање - ги штити чашите и чашите за садов?
zoom_in

MERB HOME - Кинески сет за складирање - Контејнери за складирање на вечера и стакло - тврда обвивка и кутии за складирање на складирање

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

✅ Висок квалитет- Овие контејнери за складирање во Кина се токму она што ќе треба безбедно да ги чувате и транспортирате вашите бесценети јадења, делителите имаат екстремно густо подлога за да се осигурат дека вашите јадења и садови за вечера се целосно заштитени ✅ Цврсти дивери- За разлика од многу други случаи на складирање на вечера, кои нудат мали, хартиени сепаратори на тенки пени, нашите кутии за складирање во Кина вклучуваат дополнителни дебели сепаратори на чувство што спречува движење на плочи. ✅ Едноставен и елегантен дизајн- Дизајнот на секое парче во овој сет за складирање на садови е едноставно, но сепак уникатно, сите форми се прават точно според обликот на садови за вечера, најдобри заштитници за складирање на садови за да ги задржат прашината и нечистотијата. ✅ Преносен сет за складирање- Ова е збир на материјали за пакување за садови за движење на кое било место исто како и кампување, пешачење или која било забава за бука, сега можете да ги донесете сите ваши јадења и стаклени садови заедно со вашето каде и да сакате. ✅ Комплетен сет- Сетот има складирање на плоча за вечера, складирање на плочи за салата и складирање на чинија со чинија, може да држи 12 плочи со чувствувани разделувачи, исто така 2 држачи за чаши и чаши со делители. ✅ Висок квалитет- Овие контејнери за складирање во Кина се токму она што ќе треба безбедно да ги чувате и транспортирате вашите бесценети јадења, делителите имаат екстремно густо подлога за да се осигурат дека вашите јадења и садови за вечера се целосно заштитени. ✅ Цврсти дивери- За разлика од многу други случаи на складирање на вечера, кои нудат мали, хартиени сепаратори на тенки пени, нашите кутии за складирање во Кина вклучуваат дополнителни дебели сепаратори на чувство што спречува движење на плочи. ✅ Едноставен и елегантен дизајн- Дизајнот на секое парче во овој сет за складирање на садови е едноставно, но сепак уникатно, сите форми се прават точно според обликот на садови за вечера, најдобри заштитници за складирање на садови за да ги задржат прашината и нечистотијата. ✅ Преносен сет за складирање- Ова е збир на материјали за пакување за садови за движење на кое било место исто како и кампување, пешачење или која било забава за бука, сега можете да ги донесете сите ваши јадења и стаклени садови заедно со вашето каде и да сакате.

Поврзани производи..