• Свеж
Solustre 6pcs бамбус чај ​​сет чај лажица рустикален чај игла чај чај чај лопата чај плоча поставена кинеска џонгфу чај сет чај за складирање куќиште дома украс за бар к?
zoom_in

Solustre 6pcs бамбус чај ​​сет чај лажица рустикален чај игла чај чај чај лопата чај плоча поставена кинеска џонгфу чај сет чај за складирање

DEN 208.96

Стока
check Во продавницата

Можете да ги користите овие кинески додатоци за чај во вашиот дом, канцеларија, чајни куќи, чајска соба и многу повеќе Алатките за чај сет содржат повеќе алатки за чај за да ги исполнат вашите барања за правење чај во вашето слободно време. Чајниот клип може да биде да го кликнете остатокот од чајот од тенџерето, исто така, да ја измиете чашата, разноврсна и преносна. Овој кинески комплет за чај го олеснува усвојувањето на Кунг Фу како пијалок за живот, погоден за дома или канцеларија. Чајот од чај треба да држи лисја од чај и во тенџере, разумно дизајниран, здрав и издржлив, лесен за контрола и употреба. Опис ОДГОВОРДОТ ДРВЕН МАТЕРИЈАЛ, овие додатоци за церемонија на чај се доволно силни, не лесно деформирани или скршени и можат да ви служат за некое време. Овие алатки за чајни уметности имаат шик и убави дизајни кои изгледаат уникатни и убави, погодни за дома, чајна куќа, чајна соба и повеќе.52in-големина : 7.39in-големина : 7,50x1.12in-големина : 18.98in- Можете да ги користите овие кинески додатоци за чај во вашиот дом, канцеларија, чајни куќи , чајна соба и повеќе.- Чајот од чај е да се држат лисја од чај и во тенџере, разумно дизајнирани, цврсти и издржливи, лесни за контрола и употреба.- Овој кинески комплет за чај го олеснува прифаќањето на Кунг Фу како пијалок за живот, погоден за домашна или канцеларија.

Поврзани производи..