• Свеж
Организатор на табла за сечење Amabeazwj Iron Art Door вратен шкаф сос од тава за складирање на капаци за складирање на табли за чистење на табли за прскање на кујната за прск?
zoom_in

Организатор на табла за сечење Amabeazwj Iron Art Door вратен шкаф сос од тава за складирање на капаци за складирање на табли за чистење

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

Направено од здрав материјал со сребрена обвивка -ја прави полицата за складирање поставена на wallидот пофункционална и практична. - Лесно е да се совпаднат со различни стилови на украсување на домови. ❤ ❤sturdy и издржлив, може да се користи долго време. Полицата е погодна за капакот на тенџере, табла за сечење, парче бисквит, тава за пржење и апарат за печење. Направено од здрав материјал со сребрена обвивка. -ја прави полицата за складирање поставена на wallидот пофункционална и практична. - Лесно е да се совпаднат со различни стилови на украсување на домови. ❤ ❤sturdy и издржлив, може да се користи долго време. Полицата е погодна за капакот на тенџере, табла за сечење, парче бисквит, тава за пржење и апарат за печење. Материјал : Iron Color : Black Size : 30.22 Inch (L*W*H) Нето тежина : 240g/ 8.47ozpackage Вклучува : 1*Решетка за складирање.

Поврзани производи..