• Свеж
Wionc креативност тиква чајник рачно изработена виолетова кинеска стил чај глинеста котел церемонија на церемонијата за најдобар подарок
zoom_in

Wionc креативност тиква чајник рачно изработена виолетова кинеска стил чај глинеста котел церемонија на церемонијата за најдобар подарок

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Чајните може да се користат и како украси за да се украсат монотонијата на животот Може да ја подобри убавината на домот и да го подобри квалитетот на животот. Направено е чисто со рака, со малку промени, бесконечен шарм, дебели и мазни насоки. Потребно ви е таков виолетова тенџере со глина за да одговара на вашиот добар чај. Делата имаат длабока конотација, елеганција, занаетчиство и совршен стил, кои ги сакаат колекционерите и loversубителите на Зиша. Линиите се убави и природни, со координирана колекција. Протокот на вода е мазен, големиот дијаметар е попрактичен, а чајот е поудобен. Работот на устата е рамна, а капакот на устата е тесен, не е лесен за плунка. Како подароци на родители, старешини, наставници, итн. Карактеристики : чајниците може да се користат и како украси за да се украсат монотонијата на животот. Може да ја подобри убавината на домот и да го подобри квалитетот на животот. Се прави чисто со рака, со малку промени, бесконечен шарм, дебелички и мазни насоки. Потребно ви е таков виолетова тенџере со глина за да одговара на вашиот добар чај. Делата имаат длабока конотација, елеганција, занаетчиство и совршен стил, кои ги сакаат колекционерите и loversубителите на Зиша. Линиите се убави и природни, со координирана колекција. Протокот на вода е мазен, големиот дијаметар е попрактичен, а чајот е поудобен.

Type:
Teapot
Style:
Chinese style
Craft:
Manual
Product Name:
Pumpkin Pot
Mud:
raw ore section mud
Capacity:
about 390ml
Water outlet:
mesh outlet
Size:
15.5x11.7cm
Packing:
gift box
Purpose:
Household tea set/travel portable tea set/Kung Fu tea set/household wine set
Package Included:
1 teapot:
Only the above package content is included, other products are not included.:
notes:
Dear buyer, due to lighting effects, display brightness, manual measurement and other reasons, the color and size between the photo and the actual item may be slightly different. Sincerely hope you can understand! Thank you!:
The works are profound in connotation, elegant and generous, exquisite workmanship, and complete models. They are deeply loved :

Поврзани производи..