• Свеж
Полици за складирање на хемотон висат корпи за полици за складирање на кабинети за складирање на домашен организатор со бар за пешкири за кујнски кабинет, чајната ?
zoom_in

Полици за складирање на хемотон висат корпи за полици за складирање на кабинети за складирање на домашен организатор со бар за пешкири

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Добра текстура, силно оптоварување, не е лесен за деформирање или пукање Без барање за удар, оваа решетка за складирање е лесен и удобен за инсталирање. Оваа решетка за складирање ќе додаде шик и пространост во вашиот дом. Оваа корпа за виси може да направи целосна употреба на простор и лесно да се чува. Сè што ви треба за готвење секогаш ќе биде на дофат на оружје. Добра текстура, силно оптоварување, не е лесен за деформирање или пукање. Без барање за удар, оваа решетка за складирање е лесен и удобен за инсталирање. Оваа решетка за складирање ќе додаде шик и пространост во вашиот дом. Оваа корпа за виси може да направи целосна употреба на простор и лесно да се чува. Сè што ви треба за готвење секогаш ќе биде на дофат на оружје. Опис Добра текстура, силно оптоварување, не е лесен за деформирање или пукање. Оваа корпа за виси може да направи целосна употреба на простор и лесно да се чува. Сè што ви треба за готвење секогаш ќе биде на дофат на оружје. Оваа решетка за складирање ќе додаде шик и пространост во вашиот дом. Нема барање за удар, оваа решетка за складирање е лесен и удобен за инсталирање. Феации-боја : бела.-материјал : ковано железо и дрво. Оваа висечка корпа може лесно да го искористи просторот и да складира.-Се што ви треба за готвење секогаш ќе биде на дофатот на рацете.

Поврзани производи..