• Свеж
Пластичен држач за лилјаци на нозе, приказ на табела за бонбони, 2 парчиња кружен облик мулти-слој на лижавци Декоративни десерти за десерт за свадбени роденденски ?
zoom_in

Пластичен држач за лилјаци на нозе, приказ на табела за бонбони, 2 парчиња кружен облик мулти-слој на лижавци Декоративни десерти за десерт

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

- Прекрасен организатор за складирање и држач за приказ за продавница - За забави, малопродажен дисплеј, транспорт на торта или решетката за сушење за печење. - Усвоен на премиум ПП материјал, кој е издржлив за употреба. - Ако е валкано, само треба едноставно да го избришете, не грижете се за чистење. - Лесен, удобен за употреба. Добар додаток за видови на забава. - Прекрасен организатор за складирање и држач за приказ за продавница. - За забави, малопродажен дисплеј, транспорт на торта или решетката за сушење за печење. - Усвоен на премиум ПП материјал, кој е издржлив за употреба. - Ако е валкано, само треба едноставно да го избришете, не грижете се за чистење. - Лесен, удобен за употреба. Добар додаток за видови на забава. Опис- неопходно за да се подготви овој штанд за лижави за чување, прикажување на вашите прекрасни торта за торта или лижави на маса. Карактеристики- Материјал : PP Боја : А разновидна боја- Големина : 32x13.5cm пакет, вклучувајќи 1* сет од држачи за лижавчиња од 2 парчиња.

Поврзани производи..