• Свеж
Zuqiee Бара за хартија за хартија за хартија Бела тоалетна хартија лента од не'рѓосувачки челик лепило за да се задржи на тешки лесни за инсталирање на држачот за салф?
zoom_in

Zuqiee Бара за хартија за хартија за хартија Бела тоалетна хартија лента од не'рѓосувачки челик лепило за да се задржи на тешки лесни

DEN 964.80

Стока
check Во продавницата

Мулти-намена држач за хартиена крпа поставена со wallидови : Поставете хартиени крпи на дофатот на кујната, бањата, занаетчиската соба или работната површина Овој додаток за тоалети е совршен за ресторани, канцелариски згради, паркови или кампуси за максимална погодност. Лесно отстранлив и повторно инсталирање : Отстранлив дизајниран да ги задоволи вашите потреби, тегла за зачини со единечни решетки или полици со решетката за пешкири за кујнски хартии, заштеда на простор на шанкот, може да се отстрани според вашите потреби и да направи прилагодувања. Во совршен редослед : Декорирање на вашата кујна или решетката за полици за бања за да ја одржувате вашата кујна или бања чиста и уредна. Лесна инсталација : Може да се инсталира на која било мазна површина, плочка, стакло, замрзнато стакло, мазно дрво, мермер, ве молиме, не залепувајте позадина на wallидот или полицата. Мулти-намена држач за хартиена крпа поставена со wallидови : Поставете хартиени крпи на дофатот на кујната, бањата, занаетчиската соба или работната површина. Овој додаток за тоалети е совршен за ресторани, канцелариски згради, паркови или кампуси за максимална погодност. Лесно отстранлив и повторно инсталирање : Отстранлив дизајниран да ги задоволи вашите потреби, тегла за зачини со единечни решетки или полици со решетката за пешкири за кујнски хартии, заштеда на простор на шанкот, може да се отстрани според вашите потреби и да направи прилагодувања. Во совршен редослед : Декорирање на вашата кујна или решетката за полици за бања за да ја одржувате вашата кујна или бања чиста и уредна. Лесна инсталација : Може да се инсталира на која било мазна површина, плочка, стакло, замрзнато стакло, мазно дрво, мермер, ве молиме, не залепувајте позадина на wallидот или полицата.

Name:
Bathroom Tissue holders.
Color:
White.
Size:
21x13cm.
Note:
1.Color may vary slightly due to the color calibration of each individual monitor.:
2.Due to manual measurement, there could be a 1-3 cm error, this is a normal phenomenon.:
Thank you for your understanding!:
Package comprising:
1x toilet paper holder.
Please feel free to contact us if you have any questions, we will do our best to provide you with the best service. Our company will deliver the goods to you as soon as possible, the logistics speed is faster than website. :

Поврзани производи..