• Свеж
DBYLXMN Punch- Starctable Storage Mounted 2-во-1 држач за држачи за држачи за држач за држач за домаќинство и организатори на канти за складирање на галон 20 канти за складирање со капац?
zoom_in

DBYLXMN Punch- Starctable Storage Mounted 2-во-1 држач за држачи за држачи за држач за држач за домаќинство и организатори на канти за складирање

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

Оваа рамка за покривање на тенџере е изработена од висококвалитетен ABS материјал, абење, висока температура, со добра издржливост и стабилност Контејнери за складирање на складирање под кревет за складирање на облека Здраво за складирање на канти за складирање со организатори на џемпери Организатори за облека. Стил : Модерни и едноставни вреќи за меки складирање со канти за складирање на патент со капаци за складирање на капаци организатори на организатори и кесички за складирање, организатори на облека. Големина : 25x20cm/9,8 "x7.8" за организатор за складирање на облека за плакари Организатори на плакари Организатори и торби за облека за складирање за кампување за складирање. Лесно за инсталирање, нема потреба да се пробива, нема оштетување на wallидот, цврста и стабилна, не е лесно да се изгуби. Полици за складирање на облека за облека за складирање на облека, мали организатори за складирање на ќебе и организација за џемпери за складирање, чисти канти за складирање на плакари. Материјал : АБС материјал за тотали за складирање мали торби за складирање Организатор за корпи за складирање со канти за складирање со капаци за складирање на капаци и складирање. Складирање за влечење, монтиран 2-во-1 држач за држачи за држач за држачи за држач за домаќинство и организатори на канти за складирање 20 галон, вклучени со капаци : 1 x држач за складирање на решетката, мазна површина, отпорност, отпорност на оксидација, долг животен век.

Поврзани производи..